„Ние всички знаем, че НЛО са истински. Трябва да си зададем въпроса, от къде идват, и какво искат?“ – капитан Едгар Митчел, астронавт от Аполо 14

logoНа 15 и 16 октомври 2016 г. в град Ямбол ще се проведе Международна НЛО конференция на тема Планетарния феномен НЛО. Разкритие“.

Конференцията е организирана от изследователя на неизвестното Иван Иванов, съвместно с Мрежата на Обединените Български Уфолози и е с БЕЗПЛАТЕН ВХОД като всеки, който има желание може да я посети.

С инициатора на конференцията Иван Иванов, който живее в САЩ ви запознахме в поредица от статии в сайта ни ufo.bg.

„Феноменът НЛО е реален. Наблюдаван е от различни точки на планетата и откритият космос, от хора с различен социален и интелектуален профил. И затова трябва да му се обърне по-сериозно внимание“ – казва той.

Николай Суботин

Един от специалните гости на Международната НЛО Конференция ще бъде Николай Суботин от Москва, Русия.

Той е официален представител на МУФОН за Русия. Също така е учен историк, журналист и филмов продуцент.

Неговото представяне на конференцията ще бъдат разсекретените НЛО досиета от КГБ и други военни организации работели и работещи в изследване на НЛО.

Стоун и Иванов
Клифърд Стоун и Иван Иванов

Друг участник ще бъде пенсионирания сержант от американските ВВС – Клифърд Стоун, който ще участва задочно по скайп връзка от САЩ.

За него също сме писали в няколко статии в сайта ни. Той ще представи декласифицирани файлове от ФБР, Пентагона и Американските ВВС за наблюдения и изследвания на НЛО и Посетителите /Извънземните пътуващи същества в НЛО/.

UFO logo 2От българска страна ще вземат участие:

Инж.Веселин Боянов, председател на Мрежата на Обединените Български Уфолози и на клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“ от Добрич

Инж.Таньо Петров от Стара Загора, член на Мрежата на Обединените Български Уфолози.

А всички желаещи, които имат желание да се запишат за участие в конференцията могат да пишат на e-mail: ufobg@ufo.bg.

Тези, които искат да помогнат финансово за конференцията могат да го направят на следния сайт:

https://www.gofundme.com/internationalufoco

Благодарим на Пешо Симеонов за изработване на логото на конференцията, както и за подкрепата за събитието в неговия сайт: peshakoffstudio.com

Като съпътстващо мероприятие на конференцията ще бъде организиран и Семинар под надслов: КОНТАКТЪТ с ЕТ (Извънземни цивилизации)“.

Семинарът ще се проведе на 22 и 23 октомври 2016 г. в Хотел Диана Палас гр. Ямбол, като билети за него можете да си закупите предварително от посочения по-горе сайт.

Крайният срок е 30-ти Септември 2016 г.

Техники за медитация, дишане, развиване на способности за ДИСТАНЦИОННО ВИЖДАНЕ. Тренинг и придобиване на умения за осъществяване на Контакт от Пети вид с цивилизации от други светове и други форми на съзнание, чрез методика разработена от Д-р Стивън Гриър от SETI.

Лектор на семинара ще бъде Иван Иванов.

Повече за самия семинар четете на фейсбук страницата:

https://www.facebook.com/events/845316755597182/