В ранните часове на 14 юни 2017 г. няколко човека наблюдават НЛО над село Веселиново, Ямболска област. Единия от свидетелите заснема клип на мобилния си телефон и ни го изпрати на пощата на сайта ни ufo.bg.

След като направихме уточнения за самото събитие, получихме следния отговор от автора на видеото Атанас:

Здравейте, наблюдението на този обект беше до с.Веселиново, гр.Ямбол между 3:30 и 4:30 ч. Издигна се от нивите постепенно, като първо беше само една светлина.

Цветът на светлината беше през цялото време бял, но формата се промени. Големината не мога да определя, а от мястото където тръгна да се издига наблюдавахме нещо като светлина от фотоапарат, но много по-силна.

Първоначално все едно се приближаваше, но в един момент почна да се издига постепенно. Наблюдавал съм го и друга нощ и съм забелязвал, че се издига спрямо Луната и в един момент изчезва. Датата и часа на клипчето е 14 юни 2017 г. 3:55 ч., а телефона с който съм го заснел е Samsung Galaxy S6 Edge.“

А това са кадри от заснетото видео. В началото се виждат няколко светлини.

UFO Veselinovo 1

Малко по-късно се виждат 2 светлини.

UFO Veselinovo 2

Не може да се каже какво точно са наблюдавали свидетелите, но засега тези обекти ги класифицираме като НЛО. Ако има други очевидци на това събитие или на други подобни, то моля пишете в пощата ни на ufo.bg или на нашата фейсбук страница.