Читател на сайта ни ufo.bg е уловил в кадър мистериозно същество наречено „стрела“ при снимане в околностите на скалния феномен Божият мост до врачанското село Лиляче.  Това се е случило на 16.06.2017 г., когато Роберт Гатев е оставил на самоснимачка фотопарата си и по-късно като разглеждал снимките е видял въпросното нещо.

Наскоро бяхме публикували статията „Мистериозни същества летят около нас“, където подробно представихме този феномен.

А в писмото си до нас автора на снимката пише:

„Здравейте !
Чел съм за тези мистериозни същества преди доста време. Когато направих снимката си и видях какво е излезнало, веднага се сетих за тези „нещица“.

Отделно съм поглеждал около 4-5 пъти към вашият сайт.

Снимах със SONY DSC-S650, 7.2 mega pixels – старо апаратче, купувано преди повече от 10 години, доколкото си спомням.

Снимката е правена на 16.06.2017 година, като съм се снимал сам, пускам на 10 секунди таймер и тичам за поза 🙂

Мястото е скален феномен – Божият мост до село Лиляче, Врачанско.“

Rods 1

В предишната статия бяхме пояснили, че тези същества могат да се уловят със снимачна техника при снимане с висока скорост. А ето какви са данните на горния кадър:

Sony Cyber-shot DSC-S650, дата и час: 16.06.2017, 12:22 ч.
Image Resolution: 3072 x 2048 (6.3 MP, 3:2)
resolution: 314 dpi
bit depth: 24
ISO-160
f/2.8
Exposure time 1/40 sec.

Автора е имал щастието с тези настройки на фотоапарата да улови това създание. От данните се вижда, че е снимано с висока резолюция и бърза скорост.

Увеличен кадър на обекта:

Rods 2

Въпросната снимка е уловила много ясно мистериозното създание, а какво всъщност представлява този феномен стотици специалисти се опитват да разгадаят. Една от теориите, че всъщност тези загадъчни стрели са живи същества. Дали е така, времето ще покаже.

И вие уважаеми читатели, ако имате подобни или други снимки, уловили странни обекти може да ги пратите на пощата на сайта ни ufo.bg.