Очевидец от София съобщи за сайта ни ufo.bg за наблюдение на едно и също НЛО, което се вижда в покрайнините на София повече от година.
Матей Д. ни писа, че неиндитифицирания обект се вижда над кв.Младост 1, над Атомния център и се движи посока юг към Витоша. Изпрати ни снимка с описание:

Ето още какво написа Матей по случая:

„Този обект аз наблюдавам повече от година. Движи се бавно, цяла нощ в посока нагоре и към Витоша. Около 4 ч. сутринта се връща на почти първоначалното си положение.

НЛО-то се вижда след като се стъмни до изгрев слънце, сега зимата между 19 ч. до 6 ч.

Обектът е по-голям от звездите и свети с по-ярка светлина от бяло-жълто-синьо-зелено.

Снимките ги правя с GSM 5 мегапиксела.

Изпращам ви и увеличена снимка, със специална програма. Изглежда по форма, като елипсоид.“

Освен на 29 януари Матей ни изпрати снимки и от 31 януари. Всичките са правени от жилищен блок в близост до спирката на Окръжна болница.

Матей добави и още снимки, но правени през 2017 г. на друг обект.

„Изпращам ви и снимки от един още по странен голям обект, целият в пламъци, прелетя с огромна скорост от небето над Горубляне над моя блок, беше близко и бръмчеше много леко, като машинка за бръснене.“

Не можем засега да кажем какво е заснел Матей, затова го класифицираме като НЛО. Надяваме се и други наши читатели да са наблюдавали тези или други подобни обекти и да ни съобщят в пощата на ufo.bg или на фейсбук страницата ни.