Читателка на сайта ни ufo.bg ни информира за наблюдение на огромно черно триъгълно НЛО над Бургас на 17 януари 2019 г. в ранните сутрешни часове.

Ето какво ни написа тя във фейсбук страницата ни:

Всичко, което ще ви разкажа се случи рано сутринта на 17.01.2019 г. С мъжа ми бяхме си легнали, но в хола на дивана, където имаме голям прозорец и аз бях легнала в частта на дивана, която е разположена до прозореца. Мъжът ми заспа, но на мен не ми се спеше, което беше странно понеже имам бебе, което тогава беше на 3 месеца и всяка вечер бях труп.

Ровех си из телефона и към 2:30 почна да се чува нещо отвън. Не знам как да ви обясня шума наподобяваше все едно минава самолет и затова първоначално изобщо не обърнах внимание. Този шум постепенно започна да се усилва. Погледнах през прозореца, но нищо нямаше – ни самолет, ни нищо, а шумът продължаваше.

За момент си помислих, че полудявам нещо и ми се причува понеже мъжът ми си спеше дори без да помръдне, а и не виждах други хора някъде по терасите или по прозорците, навсякъде беше тъмно. Шумът продължи да се увеличава ставаше все по-силен, а аз продължавах да си мисля дали наистина вече не съм полудяла щом не виждам други хора при такъв силен шум.

В 3:40 шума стана страшно силен, буквално нетърпим, не мога да ви обясня дори с думи как се чуваше, все едно на блока ни каца самолет. Чудех се какво е това нещо за бога, какво се чува така? Не можеше да е самолет, понеже шума се чуваше вече над 1 час.

В 3:45 погледнах през прозореца, а това което видях ме остави с отворена уста и глътната граматика. В небето имаше триъгълник, който целият светеше отстрани с червени малки лампички, но в средата на този триъгълник примигаше силна бяла светлина, която нямаше нищо общо със светлините от самолет.

Обектът се движеше с висока скорост и изведнъж просто изчезна зад блока пред нас, а аз стоях и не можех да повярвам на очите си, понеже никога не съм вярвала за извънземни, нло-та и т.н. и съм се смяла дори на хора, които съм чувала да казват, че са виждали. Мислих си, че всички тези хора просто имат по-развито въображение, докато не видях с собствените си очи, че все пак съществуват такива луди работи.

Събудих мъжа ми понеже хем бях изненадана, но и доста изплашена. Като му разказах той почна да ми се смее. Обаче, за да съм сигурна, че не сънувам включих веднага камерата и направих клип, на който обаче не се вижда формата на обекта, а само силната бяла светлина, която излъчваше.“

За съжаление не разполагаме със снимки, видео или друга информация за това наблюдение, но за илюстрация ето няколко подобни обекти:

Какъв е този обект – земен или извънземен летателен апарат не знаем, но това не е единственото подобно наблюдение в България. Вече сме писали и в други статии по темата:

Отново в Бургас: НЛО над нощен Бургас?заснето с телефон триъгълно НЛО на 10.07.2017 г.

Близки наблюдения на огромни НЛО – на 18.10.2014 г. вечерта над село Труд, Пловдивско няколко човека наблюдават огромен Неиндитифициран Летящ Обект.

На 15.07.2013 г. вечерта над Стара Загора са прелетели няколко НЛО, единия от които е черен триъгълен обект.

В архивите на клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“ от Добрич има случай на наблюдение на Черен Триъгълник на 20 май 1994 г.

Подробно по темата за черните триъгълни НЛО в следващата статия: Черни триъгълни НЛО над България и по света

Не можем да кажем колко са големи земните летателни апарати с триъгълна форма, но за илюстрация прилагам следващите два видео клипа на секретни самолети:

 

От 90-те години на 20-ти век до наши дни се появяват тези черни триъгълни НЛО, както у нас, така и по цял свят и явно са летателни апарати. Накрая като кратко обобщение можем да дадем следните хипотези какво представляват:

1. Това са нов тип военни самолети, извършващи секретни тестове.

2. Черните триъгълници са Извънземна Технология, но… апаратите са разработки от земни учени в секретни военни бази!

3. Тези НЛО да са на извънземни!

Каквото и да са, те са много странни. Ако и вие уважаеми читатели имате информация или наблюдение на НЛО и друго аномално явление, то пишете на ufo.bg.