За наблюдение на светеща сфера над Варна на 27 март 2020 г. около 14.00 ч. съобщи читател на сайта ни ufo.bg. Той е успял да заснеме това НЛО с телефона си.

НЛО Варна март 2020 г.

НЛО над Варна 27 март 2020 г. - 1

Ето какво написа в пощата ни Ясен от Варна:

„Здравейте, аз съм от Варна, на 27 март 2020 г. към 14:00 забелязах нещо странно в небето между кварталите Кайсиева Градина и Възраждане.

Това представляваше светеща сфера, примигаща доста ярко. Пращам оригиналната снимка и още една където с червено съм показал точно къде е обекта и също така къде е височината на жилищните блокове. Прикачвам и видео как обекта се движи на дясно и надолу и после се скрива.

Когато се скри продължих да виждам много силни проблясъци зад дърветата, но се извинявам че качеството на снимките не е много хубаво. Ако имах възможност да го снимам с хубава техника и щяхте да останете много учудени като мен.“

Ето и неговото видео:

Очевидецът сподели и още:

„Съвсем случайно забелязах този обект. Излязох да пуша на терасата и вниманието ми беше привлечено от светлината, въпреки че е през деня. Виждаше се много ясно. Наблюдавах го не повече от 2 минути от квартирата ми, която е на километър – километър и половина от мястото, което познавам много добре, понеже там съм израстнал.“

Какво е това не може да се каже, но не е дрон или балон. И друг път през годините в Мрежата на Обединените Български уфолози сме получавали подобни съобщения. В крайна сметка ги класифицираме като НЛО.

И вие уважаеми читатели, ако сте наблюдавали нещо подобно или имате да разкажете интересни случки можете да ги споделите с нас. А ние ще се опитаме да намерим някакво обяснение!