На 31 октомври 2017 г. в 06:06 часа сутринта жител на село Стефан Караджово, Ямболска област е видял и заснел видеоклип с НЛО. За сайта ни ufo.bg това ни съобщи А.С., като изпрати и самото видео.

Ето какво сподели свидетеля:
„Здравейте. Снимано е в Стефан Караджово, Ямболско. На 31 октомври 2017 г. в 06:06 часа сутринта. Самото наблюдение продължи около минута. След това обекта се „скри“ от покрива на къщата.

Движеше се много бавно в посока юг-север на моменти сякаш се залюляваше странично. Не беше на високо, около няколкостотин метра може би. Обектът не беше голям. Приличаше на топка , цвета му наподобяваше живак, не си е сменял цвета. Определено не е самолет или някоя звезда, тъй като други звезди на клипа не се забелязват.

И до днес през нощта в хубаво време се наблюдават подобни явления. Някой път летят във формация на триъгълник. И това съм снимал, но за съжаление от уличните лампи и малко по-голямата височина не се вижда нищо на видеото и затова не съм го запазил. Но така или иначе този район предоставя много възможности за подобни наблюдения. Преди около 15-тина години може би един журналист прави филм за едно село където подобни сфери са били наблюдавани през деня.“

От предоставената информация не може да се направи подробен анализ, единствено може този обект да се класифицира като НЛО.

Ако и вие уважаеми читатели имате имате интересни преживявания или срещи със странни обекти, можете да ги споделите с нас за да се опитаме да им намерим обяснение!