При излет до гр. Пловдив на 19 юли 2020 г, читател на сайта ни ufo.bg заснел част от небето. След преглеждане на видеото той забелязал неясни обекти. Този клип той е направил във връзка със заснето от него по-рано друго видео от 9 юли 2020 г. Всичко това описахме подробно в статията: „Заснета мистериозна „стрела“ край Кричим“.

За да направи проверка на всичко заснето досега нашия читател заснема ново видео. Ето какво ни написа той:
„При заснемане на 1 август 2020 г. установих, че пръчиците, които ви изпратих на клипа от  19.07.2020 г. са наистина насекоми, най-вероятно водни кончета.

Сега снимах с по-голямо приближение и вече се виждат и крилата. Засега, за мен остава загадка само първият обект, до Кричим. (Мистериозния обект, наречен „стрела“).

Прилагам скрийншот от последното видео. Насекомото се вижда към 27 сек. и пак трябва да се гледа кадър по кадър.“

водно конче
Водно конче заснето във видео от 1.08.2020 г.

От кадъра се вижда ясно водно конче, затова може да се направи предположение, че и на видеото от 19 юли 2020 г. са заснети подобни летящи твари. Остава открит въпроса обаче за заснетата „стрела“ край Кричим, какво е – мистериозно същество или познато насекомо.

За да се опитаме да разрешим загадката очакваме и ваши снимки или видеа на мистериозни обекти, уважаеми читатели на сайта ни ufo.bg.