Britain UFO
Националния архив на Великобритания показа снимка на обект наподобяващ формата на поничка, снимана през март 2004 г. от пенсиониран служител на RAF(Английските ВВС), който я изпратил на бившите си шефове, натоварени с разследването на НЛО.

В изданието си от 3-ти март 2011 г. американският вестник „Ню Йорк Поуст” („New York Post”) излезе на първа страница с голямо заглавие, че първи в света Британското Правителство разсекрети тайнствените Досиета Х, относно наблюдения на НЛО и изследвания около тях. Това са общо 35 класифицирани файла, съдържащи подробна информация за наблюдения на НЛО и свидетелски разкази на очевидци от 1950 г.
Също така английския телевизионен канал Скай Нюз (Sky News), излъчи продължителен материал относно направените разкрития.
Досиетата съдържат 8500 страници със случаи, които са били покривани от Правителството на Великобритания за периода от 1997 до 2005 г. Също така има и множество снимки и писма от Британското Министерство на отбраната, рисунки напревени от очевидци, разкази на хора, които са били отвлечени от извънземните и в последствие върнати отново на Земята. Един от тези разкази за отвличания е на лондончанин, който бил похитен буквално от двора на дома му край Лондон през октомври 1989 г. Той наблюдавал странен летателен апарат с формата на пура. В двата края на неизвестния обект мигали силни светлини и множество други по цялата дължина. След няколко минути човекът забелязал, че краката му започват да треперят и това е последното, което си спомня. Като се е съвзел, вече бил полегнал на моравата до къщата си. По-късно видял, че часовника му показвал един час назад. А това с часовника му никога не се е случвало преди. Предполага се, че вероятно е бил в кораба на извънземните около час.
От друг разказ от тези архиви четем за случай от 1967 г. Получило се обаждане в Британското Министерство на отбраната от гражданин от Южна Англия. Той бил събуден от странни звуци идващи през прозореца му, който гледа към канала Бристол. Погледнал и забелязал шест НЛО стоящи неподвижно, светещи с ярка светлина като строени в перфектна линия, от които идвали странните звуци. В резултат на позвъняването до министерството, са се появили военни самолети, вероятно с идеята да атакуват НЛО. Обаче огромна синя светлина е обвила Неиндитифицараните Летящи Обекти и те са се разпръснали в различни посоки с изумителни маневри и скорост.
На крачка сме от 2012 г., какво ли да очакваме? Със сигурност няма да е краят на света, а може би глобален контакт с незвестното, с цивилизации от други светове.
Да се страхуваме или да запазим самообладание? По-добре да се подготвим за срещата.

Автор:
Иван Иванов
Уейко, Тексас
САЩ