Искам да разкажа за нещо което ми се случи преди време, като предварително пояснявам, че аз никога не съм вярвал в НЛО.

Та ето какво стана.

Eдин следобед нещо бях нервен, качих се на мотора си и тръгнах посока Вакарел. От там се включих в някакъв черен път, който ме изведе на едно било м/у Вакарел и Лесново. Там спрях да пуша и да погледам природата. Вече беше почнало да се стъмнява и да се появяват звезди. Легнах на полянката и се загледах в небето лежах докато се мръкна напълно. Беше невероятно красиво ясно небе и ярки звезди. Стана доста студено и реших да тръгвам.

Когато станах погледнах по посока Витоша и София. Това, което веднага ме накара да се загледам беше ярка светлина като самолетен прожектор която бавно се приближаваше към мен и се движеше нагоре надолу. Тогава реших че е хеликоптер които лети по релефа. Но се оказа, че не е. Не след дълго беше над мен на не повече от 20-25 м височина. Голяма светеща топка с мощен светлинен лъч към земята спря точно над мен. Не се чуваше никакъв звук, просто седеше и ме осветяваше.

Естествено ме хвана шубето, завъртях фара на мотора нагоре и му светнах. Ако щете вярвайте това чудо за части от секундата се премести над магистралата, която видима част от там и е на не по малко от 10 км просто за мигване на очите то беше там поседя там околу минута и с невероятна скорост изчезна право нагоре.

Лично мнение: не може да е кълбовидна мълния, защото имаше лъч, който осветява = мощен прожектор, не може да е секретния самолет който лети около София – нямаше звук и се местеше със скороста на мисълта.След това разпитвах в околните села и знаете ли от питаните се оказа, че и други са виждали това нещо и то не един път.

Моля да го публикувате. Може да се намерят още очевидци.

От тогава вярвам, че има НЛО и това 100% беше такова. Сигурен съм, че ВВС знаят и са говиждали там в района има доста секретни бази.

Явор Митрев
Дата: 12/02/2004