Индиго - Децата на шестата раса

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Индиго - Децата на шестата раса

Мнение от west003 »

Първото определение за "деца индиго" дава екстрасенската и психоложката Нанси Ан Теп. Имайки способността да види човешката аура, тя прави извод, че повечето деца, имащи свръх способности имат ярко син цвят на аурата – индигов. Нанси се опитва да направи и обща характеристика на тези деца.

Изображение

Терминът "индиго" е психологически. Тези, които са надарени да виждат аурата на хората, може лесно да установят че доминиращия цвят не е точно син. Аурата на човека е разноцветна, цвета се мени всяка секунда, в зависимост от това с какво сме се нахранили или какво сме помислили. Тя просто прелива. Да се определи конкретен цвят е безсмислено, защото ние непрекъснато излъчваме различни импулси. Помислим ли за любов и романтика – аурата ни се запълва с нежно розов прозрачен цвят, ядосаме ли се – става ярко червена. Ние имаме различни емоции, следователно аурата ни е в различни цветове.

При някой деца индиго например преобладава бялата аура или ярко златистата, затова ги наричат "деца на слънцето".

По правилно е децата индиго да се наричат "деца от шестата раса", защото се явяват продукт на духовната и физическата еволюция на човека, описана в "Тайната доктрина" на Елена Блаватска. Този термин е езотеричен и именно езотериката разполага с пълни данни за техния произход и напълно обяснява природата на способностите им.

За съжаление ортодоксалната наука не може да даде пълно обяснение на феномена на тези деца, но и не ги отрича, още повече с всяка изминала година те стават повече и повече. За сега учените мълчат и чакат времето, когато ще се отдаде възможност еднозначно да се потвърди или отхвърли този факт. Те нямат инструменти, с които да проникнат в тънкото тяло на човека и да го изучат, да го разбият на части, да го анализират и да го разберат.

Без значение как хората се отнасят към подобни явления, децата индиго продължават да се раждат и да напомнят за себе си – умни, ярки и не желаещи да се подчиняват на стереотипите на обществото.

Какво да правим с тях?
Старите методи за възпитание вече не работят. Педагозите не могат да подчинят тези деца с помощта на старата система. Подобни явления има навсякъде по света. Те свидетелстват че на Земята е дошло ново поколение - поколението на децата индиго и ние не можем да игнорираме този факт.

Откъс от книгата: Под знака Индиго

Източник: http://www.drebcho.bg
Публикувай отговор