ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ

Мнение от west003 »

ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ В ПОПУЛЯРНА ФОРМА

Този запис е много кратък преразказ на книгата на иранския ядрен физик Мехран Таваколи Кеше. Книгата се казва: ”Универсален ред за създаване на материята” и излезе през 2009 г. Освен тази книга, Кеше е написал още много други популярни статии, имал е много записи и видеозаписи на много интервюта и е достатъчно да се напише в интернет - Т.М.Кеше /Т.М Кеshe/ и ще излязат много материали по този въпрос. Напоследък те станаха много актуални, в смисъл, може би необходими за Иран, тъй като Америка иска да нападне тази страна чрез Израел, не толкова заради ядрените й обогатявания, колкото заради неговия нефт и евентуално заради някои технологии, които Америка все още не притежава.

Изображение

Това са предварителни пояснения по тази книга и е много трудно тя да бъде разказана цялата, а и да бъде разбрана, макар че е написана на пределно ясен и достъпен език, именно за да бъде популяризирана лесно. Проблемът е, че много детайли са скрити от разказа на книгата, макар,че тя преповтаря многократно едни и същи обяснения с цел да бъдат запомнени и разбрани по-лесно.

Прочете целия текст на статията на следния линк:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/search/label/%D0%A4%D0%9E%D0%9D%D0%94%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%AF%20%D0%9A%D0%95%D0%A8%D0%95
Публикувай отговор