Издирват загадъчната планета Нибиру

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Издирват загадъчната планета Нибиру

Мнение от west003 »

Според учените тя е довела до изчезването на Атлантида, предизвикала е промяна на осите на някои от планетите в Слънчевата система

НАСА започва издирването на планетата Нибиру. Според учените от американската космическа станция загадъчното небесно тяло може в близко бъдеще съществено да промени живота на Земята.

Изображение

Според легендите на древните шумери митичната планета периодично се приближава към Земята, предаде НТВ. Съществуването на планетата, наричана още „Планетата Х” или „Планетата на дявола”, официално е потвърдено още през 1983 г., но едва сега започват по-сериозни усилия за издирването й. За целта астрономите ще използват специален телескоп.

Според някои специалисти именно Нибиру, и по-скоро нейната гравитационна сила, е причинила Великия потоп, довела е до изчезването на Атлантида, предизвикала е промяна на осите на някои от планетите в Слънчевата система и появата на кратери и пукнатини на Луната. С интервал от 3600 години загадъчното небесно тяло преминава покрай Земята, като предизвиква наводнения, земетресения и прочие катаклизми.

Според астрономи на 21 декември 2012 г. планетата ще изглежда като второ по размер Слънце, но с ярко червен, кървав цвят.

Източник: http://economymagazine.bg
bedroc
Мнения: 1
Регистриран на: Нед Окт 07, 2012 12:01 pm

Re: Издирват загадъчната планета Нибиру

Мнение от bedroc »

вярвам в извънземната цивилизация да вярвам че не сме сами но едно не мога да си обясня
Нибиру обикаляла около Слънцето с период от 3600 години и всяко следващо нейно преминаване покрай Земята било свързано с катаклизми.последното идване на нибиру е било 1588 защо светът тогава не свършил? защо няма писания за идването на нибиру не знам нещо не мога да си обясня ако някой знае повече нека ми каже

благодаря предварително
trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Издирват загадъчната планета Нибиру

Мнение от trakiika222 »

Напротив,има писания,има много неща за нея в историята на древните Шумери,потърси там
Публикувай отговор