Краят на света се отлага… 2013 ще е годината!

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Краят на света се отлага… 2013 ще е годината!

Мнение от west003 »

Краят на света се отлага! И то с една година. И няма да настъпи нито след ядрен взрив, нито след атака на по-висш разум, нито след екологична катастрофа, пише електронното издание Razkritia.com и допълва, че вече е ясна датата, на която всичко ще свърши. Това е 14 февруари 2013 година.

Според изданието, гибелта на човечеството ще настъпи при срещата на планетата – майка с планетата на дявола – Нибиру. Това обаче няма да се случи на 21 декември 2012 година, а на 14 февруари 2013 – та, когато Земята ще застане между слънцето и новопоявилата се планета. По този начин представите за “Парад на планетите” и “Черен петък” се обезсмислят.

Изображение

Според учените, на фаталния 21 декември няма да дойде краят на света, а жителите на Северното полукълбо ще могат да видят второ слънце, но не в жълт, а в червен цвят. Тогава се очакват мощни земетресения, преместване на магитните полюси и цунамита. Не е ясно дали човечеството ще ги преживее.

Междувременно стана ясно, че двама американски учени са знаели за т.нар. “Планета на дявола” още през 1984 година. Тогава Алън Алфорд заявява, че на Нибиру живее много по-развита цивилизация от нашата. Тя е съществувала още преди триста хиляди години. Според Томас ван Фландърсн и Ричард Харингтън опасната планета тежала пет пъти колкото Земята.

Автор: Иван Атанасов
Източник: http://www.chudesa.net

trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Краят на света се отлага… 2013 ще е годината!

Мнение от trakiika222 »

Чувам,че НАСА са дали луди пари за направата на по мощен телескоп още 80десетте,и че са знаели за планетата отдавна,а сега вече са сериозно уплашени защото вече тя се вижда...и идва насам.Дано не предизвика голяма катастрофа..
Публикувай отговор