Извънземни прекъсват ТВ излъчването в Англия (1977 г.)

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Извънземни прекъсват ТВ излъчването в Англия (1977 г.)

Мнение от west003 »

Извънземни прекъсват ТВ излъчването в Англия и предават съобщение на живо (1977)

Полковник Доналд Уеър от военновъздушните сили на САЩ се връща към спомена отпреди 27 години, когато посетители от звездите, превзеха телевизионна програма във Великобритания и излъчиха вместо нея важно съобщение за хората на Земята.

Изображение

Предаването е започнало на 26 ноември 1977г. в 17:12 когато странен, непознат глас превзема телевизионните излъчвания на пет предавателя, които бяха наблюдавани от Независимите органи за радиото и телевизията в Англия. Те не са успели да засекът намесата. Петминутното съобщение превзе информационният бюлетин четен от Айвор Милс в западната ITV, Англия и бе чуто от слушатели в Андувър, Лондон, Нюбъри, Оксфорд, Рийдинг, Саутхемптън и Уинчестър.

Инженерите на независимите органи за радиото и телевизията в Кройдон, не са чули съобщението и на основният трансмитер в Саутхемптън е нямало доказателство за вмешателство в излъчването. Говорител на полицията е казал, че то е било взето на сериозно, а хората са били изплашени и като цяло се страхували от това какво следва.

Гласът е говорел бавно и обмислено, със странна вътрешна правота, спокоен, ведър, и нито един път не е смъмрил.

Тук ви представяме видеоклипа с излъчването на сигнала. Преводът на български е под клипа.



"Гласът, който говори е на Грамаха(Грамаа), представител на Галактическото командване Аста (Ащар в някои текстове)
Много години сте ни виждали като светлини в небето. В момента Ви говорим с мир и мъдрост, така както сме го правили преди това с вашите братя и сестри, на вашата планета Земя. Дойдохме да Ви предупредим за съдбата на вашата раса и вашите светове, за да можете да кажете на вашите ближни същества за курсът по който трябва да поемете за да избегнете бедствията, които заплашват световете Ви и съществата в световете около Вас.
Това е в случай, че споделите Великото пробуждане при преминаването на планетата в Новата епоха на Водолея. Новото време може да бъде време на мир и еволюция за вашата раса, но само ако вашите владетели са наясно със злите сили, които могат да засенчат техните преценки.
Сега, бъдете спокойни и слушайте, защото може да нямате друг шанс. Много години вашите учени, правителства и генерали не обърнаха внимание на нашите предупреждения; те продължиха да експериментират със злите сили на това, което Вие наричате ядрена енергия. Атомните бомби, могат да унищожат Земята и съществата във вашите сестрински светове само за момент.
Отпадъците от атомните енергийни системи, ще отровят планетата Ви за много стотици години напред. Ние, които сме следвали пътеката на еволюцията много по-дълго от Вас, много отдавна сме осъзнали това – атомната енергия винаги е насочена срещу живота. Тя няма мирно приложение. Нейното използване и проучванията, трябва да бъдат прекратени незабавно или рискувате да бъдете унищожени. Всички оръжия на злото трябва да бъдат премахнати.
Времето на конфликт вече премина и расата от която Сте част може да продължи към най-високите нива на еволюцията, ако покажете, че сте достойни за това.
Имате кратко време да се научите да живеете заедно в мир и доброжелателство. Малки групи по цялата планета учат това и съществуват за да пренесат/подадат светлината на изгряващата нова ера към всички вас. Свободни сте да приемете или да откажете техните учения, но само тези които се научат да живеят в мир, ще преминат към по-високите нива на духовна еволюция. Сега чуйте гласа на Грамаха, представителят на Галактическото командване Аста (Ащар), който Ви говори. Знайте, че има много измамни пророци и водачи на вашият свят. Те ще изстискат енергията от вас – енергията, която наричате пари и ще я сложат в злият край, давайки Ви безстойностни боклуци в замяна.
Вашата вътрешна, божествена същност ще Ви предпази от това. Трябва да се научите да бъдете чувствителни към вътрешният си глас, който Ви казва тази истина и какво е объркване, хаос и неистина. Научете се да слушате гласът на истината, който е във Вас и ще се поведете сами към пътят на еволюцията.

Това е нашето съобщение към Вас, наши скъпи приятели. Гледахме Ви как растете много години, както Вие гледахте нашите светлини във вашите небеса. Знаете че сме тук и че има повече същества на и около вашата земя отколкото учените признават. Дълбоко сме загрижени за Вас и за вашата пътека към светлината и ще направим всичко възможно за да Ви помогнем.
Не се страхувайте, търсете единствено знанието за Вас самите и живейте в хармония с начина по който живее вашата планета, Земя.
Ние от Галактическото командване Аста (Ащар) Ви благодарим за вниманието. Сега напускаме планетата на вашето съществуване. Бъдете благословени от върховната любов и истина на космоса."

Източник: http://www.secretbg.com
Последно промяна от west003 на Вто Юли 11, 2017 10:00 am, променено общо 3 пъти.
trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Извънземни прекъсват ТВ излъчването в Англия (1977 г.)

Мнение от trakiika222 »

Някой е нямало какво да прави и се е пошегувал.През 188.и някоя си година,над Щатите преминават кораби,именно дървени морски съдове летят във въздуха(и не само),от един от тях изхвърлят капсула с съобщение вътре,на лист хартия,и пише досущ същото като това излъченото по тв.Само дето командващия си сменя периодично имената,явно и ТЕ скучаят като нас :) понякога и правят детинщини.
справка-пише го в"Другите" на Йоханес Фибаг книга 41ва гл.7 Феноменът "въздушен кораб"
Публикувай отговор