Ударен от светкавица просвири на пиано

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Ударен от светкавица просвири на пиано

Мнение от west003 »

През един не особено слънчев ден ортопедът Тони Сикория решава да телефонира на своята майка, като за тази цел отива да й позвъни от един платен телефон

Веднага след края на разговора обаче мъжът преживява най-шокиращото нещо в целия си живот – той изненадващо е ударен от светкавица, която през телефонната слушалка достига лицето му и го поваля на пода в безсъзнание.

Изображение

Няколко минути по-късно Тони идва на себе си и по всичко изглежда, че няма някакви сериозни поражения вследствие на преживения преди малко инцидент. Единственото, което му се случва е, че в продължение на няколко дни изпитва известна замаяност и има малки проблеми с паметта. Скоро и тези неприятни състояния отшумяват и именно тогава шокираният ортопед преживява и най-голямата си изненада – изненадващо той започва да изпитва непреодолима нужда да слуша звука на пиано.

С течение на времето той започва да слуша постоянно и навсякъде именно такава музика, макар че преди инцидента е страстен почитател на рока и не проявява никакъв интерес към този инструмент.

Скоро обаче нещата стават дори още по странни – Тони започва да чува в главата си цели композиции за пиано, като в един момент той просто сяда пред клавиатурата и започва да свири уникалните произведения, които чува, без дори да познава нотите или да е докосвал преди това клавиши.

Автор: Константин Серафимов
Източник: http://www.chudesa.net
Публикувай отговор