Древните артефакти на отец Kриспи

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Древните артефакти на отец Kриспи

Мнение от west003 »

Историята на отец Креспи е една от най-загадъчните, разказвани някога. Тя е толкова шокираща и пълна с мистерия, че и до днес разбунва духовете на изследователите. Непозната цивилизация, невероятни артефакти, огромно количество злато, изображения на странни фигури, имащи някаква странна прилика и свързващи ги с цивилизации от Америка до Шумер, и символи, принадлежащи на неизвестен език - всичко това е оплетено с мистерии и смърт. Какво се е случило? Защо тези необикновени артефакти са скрити, а други унищожени, разкрива отново тайнствен заговор, целящ да се скрие истината от очите на обществеността.

Изображение

Отец Карлос Креспи е роден в Милано, Италия, през 1891 г. и умира през 1982 г. Бил е salesian монах, който посвещава живота си на поклонение и благотворителност и живял в малкия град Куенка в Еквадор повече от 50 години. Той имал много таланти - бил е възпитател, ботаник, антрополог, музикант, и преди всичко помагал, лекувал и преподавал на местното население. Бил високо уважаван човек сред племената на Еквадор, които го приемали като истински техен приятел.
За благодарност местните хора носели на отец Креспи подаръци на древни артефакти, за да му благодарят за работата му и за помощта му.

Те му разказвали, че предметите, които му носели, са били открити в подземни тунели в джунглите на Еквадор, която обхваща повече от 200 километра, започвайки от село Куенка.

Изображение

Изображение

Изображение

Цялата статия можете да прочетете на следния линк:
http://ydara.com/index.php?option=com_c ... Itemid=204
Публикувай отговор