Извънземни създали хората чрез сексуален експеримент

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Извънземни създали хората чрез сексуален експеримент

Мнение от west003 »

Роденият в 1935 година швейцарец Ерих Антон Паул фон Деникен, преобръща теориите за произхода на човешката раса с твърдението си, че съвременните хора са се появили като следствие на сексуален експеримент между извънземни и първобитни. В средата на миналия век той става изключително популярен заради своето виждане за произхода ни, но също така си спечелва и страшно много врагове.

Изображение

Несъмнено, фон Деникен променя мирогледа на милиони души по целия свят, които до оповестяването на неговите идеи са вярвали сляпо в теориите на Чарлз Дарвин и библейските пророчества, касаещи произхода на човешките същества. Най – шокиращият момент от научните трудове на швейцареца е този в който заявява, че почти сигурно иностранците са имали сексуални отношения с жени от земята, което довело до създаването на модерния човек.

Извънземните практически провели своеобразен експеримент, в който основната цел била да ни на правят точно свое копие. Казано с други думи, ние сме техен точен прототип, а не те на нас. Според Ерих фон Деникен, сексът между землянките и пришълците е създал едно доста здраво потомство, което впоследствие е изместило конкуренцията на другите примати.

Швейцарецът категорично отхвърля и божествената намеса в зачеването на Света Богородица. За него Исус не е божие чедо, защото всъщност майка му е забременяла чрез методите на ин витро, а изкуственото оплождане било познато на хората още преди повече от 10 000 години.

„Според християнските догми Богородица непорочно прихванала от самия Господ – Бог. Според официалните исторически факти, тази история датира отпреди 2 000 години, но всъщност тя е на повече от 10 000 лета. Християнството просто я е заимствало от древността, в която още са били известни подобни манипулации, осъществявани от извънземните върху нашите жени. Това не е моя теория, пише го в най – древните текстове на света. Извънземните ще се върнат при синовете си. Те идват!” – казва в свое интервю Ерих Антон Паул фон Деникен.

Виж видео:




Източник: skandalno.net
Публикувай отговор