Кои са извънземните - една невероятна хипотеза

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Кои са извънземните - една невероятна хипотеза

Мнение от west003 »

Професор Чандра Викрамасинг от Кардифския университет смята, че преди 3.5 милиона години на Земята е бил изкуствено заселен живот. Доказателства за хипотезата си ученият публикува в специализирано списание за астробиология.

Според него, първо животът е бил оставен да се развие, след това са се подобрили общо условията за живот на планетата ни и накрая тук са пристигнали извънземни, които колонизирали Земята. Така че според професор Викрамасинг хората всъщност са извънземните.

Изображение

Той дава и някои доказателства за това. Например добре е известно, че човешкият организъм не е приспособен към природните и климатични условия на планетата ни. Ние трудно понасяме студ и горещина, голяма влажност, очите ни не са приспособени към силната слънчева светлина. В същото време много други обитатели на Земята нямат никакъв проблем и се справят чудесно с живота си в дивата природа. Само хората имат проблеми с гравитацията-в опорно-двигателната система и при разширените вени. Това е също поради липсата на приспособимостта, която имат дружи животни на планетата.

Хората трудно биха оживели без дрехи, без оръдия на труда, без защита от външни условия в различни укрития или сгради. Цялата човешка история е изпъстрена с войни и разрушения, стремим се да завладеем ресурси, а не да ги създаваме. Така че хората не са създатели, а разрушители. Завзели сме този свят и изтребваме всички, които могат да се окажат пречка.

На основата на всичко това, професорът предполага ,че хората са първи отряд на завоеватели на планети и предупреждава да не се учудваме, когато дойдат други извънземни, защото те ще приличат на нас.

Всичко за извънземните четете в книгата „Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните“ на издателство „Милениум“.

Изображение

Източник: http://retro.bg
Counter
Мнения: 8
Регистриран на: Пон Юни 26, 2017 1:38 pm

Re: Кои са извънземните - една невероятна хипотеза

Мнение от Counter »

Не го знам този професор какъв е, но аргумента му използван като доказателство, пет пари не струва :
"Например добре е известно, че човешкият организъм не е приспособен към природните и климатични условия на планетата ни. Ние трудно понасяме студ и горещина, голяма влажност, очите ни не са приспособени към силната слънчева светлина."
В същност, човешкия организъм е един от най-добре приспособените за живот на земята. Нещо повече, чрез т.н. маркери (открити останки от хуманоиди на хиляди и дори милиони години), може много точно да се проследи генетично, кой преди кого е бил, какво е наследил от него и как се е развил след това. По този начин, много точно е установено, кой е общия пра родител. Има и други методи за проследяване на наследствеността, като някои специфични, само за дадени етноси особености. Умението, хемоглобиновата молекула да пренася кислород е добре известно, но хората от Тибет имат почти два пъти по-съвършена молекула спрямо тези от равнините, до морското равнище. Друг пример е да речем, способността на ескимоси, да горят мазнини и да имат топлообмен, тотално различен от останалото население... това говори, за много тясна специализация и уникално, прецизно адаптиране към условията на живот.
Простото допускане, без истински аргументи, за създаване на нова теория, може единствено да навреди на науката и раздела за изучаване произхода на човечеството..
Всичко това написах конкретно за теорията на "професора", което не означава, че хората не са наследници или потомци на звездна култура.
Публикувай отговор