Мегаград на Анунаките?

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Мегаград на Анунаките?

Мнение от west003 »

Тази историческа находка буквално ще промени мирогледа на хората и представите им за историята, и за истинския произход на човеците!

Изображение

Изумителното откритие е направено в Южна Африка, на около 150 км от пристанището Мапуту. Овчарите в района от поколения знаят за странните камъни, които прозират под дебелата растителност. Местните племена имат легенди, че по тези места е бил градът на "звездните хора"! Но досега никой не е изучавал тези камъни, а традиционната наука ги е неглижирала като развалини на няколкостотин години.

Оказва се, че това място представлява може би най-значимото археологическо откритие на нашето съвремие!

Изображение

Преди няколко години изследователят д-р Майкъл Телинджър решава да последва своя нюх и започва обстойно изучаване на това обгърнато с мистерия място. След детайлни изследвания, резултатите на Телинджър са главозамайващи!
Това са останки от същински древен мегаполис, проектиран по изключително модерен начин! Смята се, че очертаните с камъни кръгове са основите на огромни многоетажни постройки – истински древни небостъргачи!

Има и следи от широки прави пътища и модерно цялостно градово планиране. Гигантският древен град е разположен на шокиращите 15 000 кв. км! Това е размерът на истински модерен мегаполис!

Но това още не е нищо! Най-шокиращото в тази находка е, че тя може да бъде датирана отпреди 160 000 до 200 000 години!

Изображение

Повече от ясно е, че този мегаполис не е бил населяван от човеци. Проектирането и строежът на подобен град биха били абсолютно несъвместими с цивилизационното ниво на хората по това време. Подобен проект би бил трудно изпълним и днес.

Според самия д-р Телинджър, няма абсолютно никакво друго обяснение за съществуването на древен мегаполис от тази епоха, освен извънземна намеса. Той е убеден, че това е бил градът на Анунаките, за които разказват древните шумерски летописи.

За тях се споменава в намерените 2000 глинени таблици от древната страна от района на Персийския залив, която е съществувала преди повече от 6000 години.

Според древните легенди,“небесни” същества, които са наричали Анунаки слезли на земята с горящи метални карети и отворили очите на хората. Анунаките били едри същества и имали свойството да променят външността си. Според глинените плочки Анунаките “отворили очите" на хората, за да ги направят по-ефективни работници”. А много учени смятат, че чрез „отваряне на очите“, древните са визирали генно инженерство – извънземните са използвали техни гени, за да създадат по-умен и ефикасен работник – модерният човек.

Те имали само една цел – да извличат злато от земните мини!

Изображение

Впоследствие, Анунаките са били принудени да напуснат Земята и да оставят техните творения да се справят сами с живота.

Дали мегаполисът в Южна Африка не е остатък от първия „цивилизационен център“ на планетата, където са „проектирани“ хората!?

Един факт подкрепя точно тази теория! Мегаполисът е перфектно разположен точно между най-големите златни мини в региона и въобще в света. Избрали са най-доброто място за транспортиране и обработка на грубото злато.

Ето какви са били събитията с Анунаките на Земята, според известния експерт Зекария Сичин:

450 000 пр. н. е.

След дълги войни, атмосферата на планетата на Анунаките Нибиру започва да изтънява. Анунаките се нуждаят от много злато, за да поправят атмосферата. Те са разпръсвали златото като наночастици в атмосферата на планетата им

445 000 пр. н. е.

Анунаките кацат на Земята и търсят удобна локация за извличане на злато. Техният лидер е Енки, син на Ану.

416 000 пр. н. е.

Извличането на злато намалява. Затова самият Ану идва на Земята. Той инструктира създаването на интелигентни човеци, които да могат да бъдат използвани за по-ефективни резултати.

Когато се загледаме в останките на древния мегаполис, виждаме високото ниво на проектиране и строителство.

Изображение

Това са били основите на истински небостъргачи и огромни фабрики, които са преработвали златото и са го подготвяли за транспортиране. Имало е и космическа площадка, от която са излитали пратките към Нибиру.

"Това е наистина невероятно. Досега никой не би повярвал, че това сигурно са първите структури на планетата Земя", казва с удивление Телинджър.

Източник: http://ale-xxl-ander.com/2017/10/12/%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%bd%d1%83%d0%bd%d0%b0%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5/

Публикувано от Ale-X-ander
Последно промяна от west003 на Сря Окт 13, 2021 10:15 am, променено общо 2 пъти.
testpilot
Мнения: 9
Регистриран на: Пон Юни 20, 2011 11:21 am

Re: Мегаград на Анунаките?

Мнение от testpilot »

Къде е Вавилон, къде е Южна Африка... Като започнат с тези изхвърляния. То не са клишета, то не са суперлативи. Тази статия, на този Ale-X-ander е абсурдна и, че цитира Цичин още повече. Свободни съчинения колкото искаш, без грам доказателства. Ясно ми че, че това си е вътрешна информация за нас, ама просто не се сдържах. Подобни статии само уронват престижа на уфологията.
Публикувай отговор