Шефът на операцията в Царичина разговарял с извънземните!?

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Шефът на операцията в Царичина разговарял с извънземните!?

Мнение от west003 »

Шефът на операцията по разкопките в Царичина ген. Любомир Динев старателно си е записвал разговори с извънземната цивилизация, каза пред "168 часа" Никола Даскалов, зам.-министър на отбраната в правителството на Филип Димитров. Според него диалозите се водели с посредничеството на екстрасенса Елисавета Логинова.

Изображение

"Тефтерчето му не беше голямо. Нямаше никакви йероглифи, само текст на български. Ген. Динев ми го показа, прочете ми няколко неща и си го прибра. Не си спомням конкретика, но помня, че имаше имитация на старобългарско звучене в отговорите, които са получавали от извънземните", засмя се Даскалов. Според него това бил големият въпрос: "Защо тази чужда цивилизация като знае български не вземе да ни каже в прав текст каквото има да ни казва, а ни принуждава да копаем като побъркани?"

Ген.Динев:
Изображение

Досега няма яснота къде изчезват и тетрадките на Логинова.
"В петте тетрадки на Логинова имаше най-различни картинки, имитации на йероглифи, по някоя арабска или римска цифра, въобще там имаше всичко - спомня си Даскалов. - Аз лично не съм им ги вземал - единствения човек, на когото е можела да ги даде, е бил ген. Динев. Вярно е, че по едно време Динев носеше със себе си тези тетрадки, но наистина не знам какво е станало с тях. Единственото, което е ясно, е, че 16-те милиона са изчезнали около разкопките и някои са усетили финансовата перспективност на проекта."

"168 часа" потърси ген. Динев за коментар, но той не вдигаше мобилния си телефон. В последния ни разговор той каза:
"Много глупости се изписаха и не желая да говоря. Написах статия мисля, че бе във вестник "24 часа" и с това приключих темата - каза още ген. Динев. - Това не е темата на България в момента. След години можем да се върнем на нея и пак да разговаряме, но като му дойде време. Сега е безмислена работа. Съветвам ви да не се занимавате с това."
Тогава той не изключи варианта след години операцията "Царичина" отново да стане актуална тема.

От кабинета на Логинова казаха, че тя ще се върне на 12 септември (2017 г.) от отпуск. До момента тя отказва разговор със "168 часа".
В следващия брой очаквайте кой е мистериозният шеф на научния отдел на военните и подробности от загадъчната му смърт.

Интервю с Кубрат Томов: Беше истинска бомба. Можеха да намерят двуполовия човек, а затрупаха дупката
(заб.Явно това интервю е доста отдавна, защото Кубрат Томов почина на 4.01.2016 г.)

Изображение

- Господин Томов, на кой етап се включихте в операцията по разкопките в Царичина?
- Преди всичко трябва да уточня, че нито веднъж не са ме питали при подготовката и провеждането на операцията до момента, когато дойде правителството на СДС с намерение да преоцени ситуацията и да вземе решение какво да се прави. Тогава един ден пред блока ме спря генерал Любен Петров и ми каза: "Господин Томов, искаме да станете рецензент на операцията в Царичина". Даде ми всички материали - протоколи на комисии, доклади на геолози, геофизици, психолози, феноменолози, както и книгата на Ели Логинова. Изчетох всичко и след обстойни анализи на пет страници написах моето заключение. В моята оценка направих два извода: Първо - всички участници са постъпили непрофесионално, били са непрофесионалисти. Нямат акъл за тази работа, защото мероприятието е на много по друго ниво и дълбочина, за които те нямат подготовка. Отнася се за всички - учени, феноменолози, Стамен Стаменов, всички. И второ: проблемът остава открит, но иска професионален подход.

- Означава ли това, че според вас наистина е имало нещо там?
- Една от моите екстрасенски, когато говорихме за Царичина, каза: "Там долу, още малко надолу, има селище на първобитни хора", където вероятно е и двуполовият човек, за когото Ванга говори. Що се касае до съчиненията на Стамен Стаменов за съкровището на Самуил - вероятно е било просто, за да привлече внимание или някаква погрешна информация. Но най-лошото е, че в резултат приключиха проблема, а там ни чакаше бомба.

- Защо се стигна до прекратяването на операцията?
- Защото много пари се изразходваха и много подозрения имаше, че има злоупотреби, кражба на средства. Къде са потънали тези 16 млн. лева?! Къде?!

- Основният аргумент е, че няма нищо налице...
- Не, това не е истински аргумент, защото се касае за опит, тоест я има нещо, я няма, но проблемът е как са похарчени парите. Това не може да струва повече от половин, един милион, извинявайте. Още повече че там са били хора на заплата и със съответната военна дисциплина. Така че си е наистина пълна злоупотреба с власт и доверие.

- Казахте, че сте се запознали с документацията - в нея има ли нещо за откритие?
- Няма нито една дума, че нещо е открито. В същото време само ще ви напомня, че на мястото около дупката многократно са наблюдавани от местните жители НЛО-та, които са идвали и са влизали навътре в земята, защото те имат свойството да минават през твърди предмети.

- На нас местните хора не ни казаха точно това, а само, че са видели светло кълбо над църквата...
- Ето още един факт. Така че проблемът е открит. Пълна е България със тайни. Има множество неоткрити съкровища и тунели.

- Имаше ли схеми или някакви сметки за направените разходи?
- Не, единствено от описанието си спомням, че денивелацията е около 40 м.

- Получихте ли информация генерал Динев какво е събрал в своето тефтерче?
- Не. Това не ми го дадоха. Видях само записките на Логинова.

- Какво съдържаха те?
- Нищо познато за мене, но аз също не съм професионалист. Приличаха на някакви йероглифи, но може и да е фантазия.

- Разговаряхте ли с Логинова, какво мислите за нея?
- Не сме говорили, достатъчна ми беше нейната книга и нейните приказки. Може би има известни екстрасензорни качества, но само толкова - те не са максимални и не са овладени. И това се отнася за почти всички екстрасенси, те нямат самокритичната оценка докъде са и затова когато отидат на място като Царичина, се получава така.

- Как тогава е успяла да повлияе на такава сериозна организация като Министерството на отбраната?
- Моето хипотетично обяснение е, че тя може да е демонстрирала известно ясновидство, на някой от висшите военни да е гледала, да е познала нещичко. И второто е склонността на военните да изкарат парички.

- Какво може да се открие според вас там?
- Едното е това, за което говорят - двуполовия човек, другото е селище на много първобитни хора - имайте предвид че хора на Земята е имало от стотици хиляди, даже милиони години.

- Като казвате, че участниците в разкопките не са били на нивото на това, което са търсили, вярвате ли в твърденията за двуполовия човек?
- Допускам го като хипотеза. В съгласие е с науката за еволюцията и произхода на човека, защото навремето хората са създадени двуполови в едно тяло. След това са разделени, за да еволюират като мъже и жени и след време, като приключи този процес, ще се съберат отново и половете ще изчезнат.

- Какви са доводите за подобна хипотеза?
- Срещал съм го в литературата, която касае възникването на живота на Земята - не е ново откритие като идея.

- Защо казвате, че са подхождали непрофесионално към феномена в Царичина?
- Основната причина е, че елитът у нас не се е издигнал с истински професионализъм, а с подчиненост и партийна принадлежност и със слушкане.

- Може ли в наши дни да се разбере повече за Царичина, след като всичко е затрупано?
- Много е трудно да се възстанови операцията, но има какво да се намери - това е моето заключение.

Автори: Иван Бутовски, Петя Минкова
Публикувано на: 13.09.2017
Източник: http://www.168chasa.bg/article/2294814
Последно промяна от west003 на Сря Окт 27, 2021 2:52 pm, променено общо 1 път.
trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Шефът на операцията в Царичина разговарял с извънземните

Мнение от trakiika222 »

:lol: Тия развинтени фантазии :D Виждали са и са говорили ама друг път!Само една баба от Царичина е виждала няколко пъти странни неща,баба Евга,а тези господа са видяли два милиона лева :D
Публикувай отговор