Певицата Диана Дафова: Видях извънземно

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Певицата Диана Дафова: Видях извънземно

Мнение от west003 »

Певицата, която е втората българка след Валя Балканска с песен в Космоса, дори успя да заснеме този феномен. Това се случило съвсем случайно на една екскурзия до Швеция. Една от най-големите забележителности там бил паметникът на Густав III. Той се намира в самия център на Стокхолм, близо до президентството и парламента.

Изображение

Докато се разхождала около скулптурата, Дафова неочаквано видяла силуета на червен мъж, който се носел в небето. Певицата била удивена и веднага заснела странното явление. Тя е категорична, че безтелесната фигура, която е видяла, е на извънземно същество, пише в. "България днес". "Приятели, разгледайте внимателно тази снимка, направена лично от мен в Швеция. Няма ефекти, гарантирам", обясни изпълнителката под фотоса, който пусна в профила си.

Изображение

Според коментарите на приятелите й певицата е снимала или извънземно, или духа на Густав III. "Диана, вие сте богоизбрана, щом сте видели подобно нещо. Със сигурност и вие сте част от този разум и Бог има план за вас", пишат феновете на Дафова. "Винаги съм вярвала в съществуването на извънземен разум. Не е далеч срещата ни с подобни същества", каза от своя страна Дафова. Тя обясни и че от години се е убедила, че има хора, по-сензитивни от останалите, които "виждат" в бъдещето, дори се е срещала с тях. "Когато бях на 16 години, една гъркиня ми беше предрекла няколко неща, които досега се случиха. Едно от тях беше, че мъжът, с когото ще прекарам по-голямата част от живота си, ще бъде чужденец, по-възрастен от мен и името му ще започва с буквата "М". Със съпруга ми Майкъл се срещнахме много по-късно. Вярвам, че основни неща в съдбата на човека са предопределени. На Майкъл преди много години един индиец от Шри Ланка му предрича, че ще живее с жена от Източна Европа и ще прекарва голяма част от живота си там. Тези предсказания са направени преди десетки години и ето, след това се случват. Съпругът ми е англичанин, роден в Индия, той е трето поколение от английските колонизатори. Първите 16 години от живота си прекарал там и е учил в Конвента на Майка Тереза. Тя лично му е била учителка. И двамата много обичаме Изтока", категорична е Диана.

Източик: https://www.novini.bg/
Последно промяна от west003 на Сря Ное 14, 2018 2:06 pm, променено общо 1 път.
west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Re: Певицата Диана Дафова: Видях извънземно

Мнение от west003 »

А дали това не е отражение в стъкло на превозно средство, особено ако е снимано отвътре? За съжаление нямаме тази информация!
Публикувай отговор