Случаят Кахил от 1993 - извънземни хора-сенки?

west003
Мнения: 2523
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Случаят Кахил от 1993 - извънземни хора-сенки?

Мнение от west003 »

За хората-сенки има поне 15 статии в блога, една от най-добрите е може би тази: Дебнещите хора-сенки.

Изображение

Обясненията за появата на тези странни сенки включват демони, призраци, просто халюцинации получили се при сънна парализа, дори посетители от други измерения. Никой обаче не ги е свързвал с извънземните. Аз обаче ще направя тази връзка заради описаният по-долу случай. Нека уточня - това оприличаване е изцяло мое, никъде в оригиналния текст не е направена такава връзка. И все пак може би съм на прав път?

Август 1993, Австралия. 27-годишната Кели Кахил, съпругът й и трите им деца се прибирали късно през нощта след като били на гости при приятели. Били близо до предпланинските хълмове на Данденонг, Белгрейв, Виктория, Австралия, когато забелязали странен обект в небето.

Това било закръглено НЛО с прозорци излъчващи светлини. Кели може да се закълне, че сякаш успяла да различи някакви "хора" на прозорците. От долната страна на обекта имало други светлини светещи в различен цвят. Обектът се носел безшумно над пътя. Жената тъкмо започнала да крещи на мъжа си какво по-дяволите е това, когато апаратът рязко потеглил на ляво и изчезнал. Това обаче не било краят на историята.

Шофирали още известно време като семейството постоянно наблюдавало небето. Тогава от някъде се появила силна ослепяваща светлина. Кели започнала да пита съпруга си "какво ще направиш?" и той, уплашен до смърт, и казал, че все пак ще продължи да шофира. Само след секунда-две обаче светлината изчезнала и Кели усетила, че лежи отпусната на седалката. Попитала мъжа си, дали е припаднала, но той не могъл да й отговори.

Прибрали се най-после вкъщи и установили, че един час им се губи, били пътували по-дълго отколкото обикновено отнема този маршрут. Освен това възрастните усетили, че миришат на повръщано. Кели освен това открила странен триъгълен белен на тялото си, него го нямало преди. През следващите две седмици всички ще се чувстват много изтощени. Кели дори на два пъти ще постъпва в болница - заради силни стомашни болки и заради уринална инфекция.

Постепенно жената ще започне да си спомня какво им се е случило. Когато се появила силната ослепяваща светлина, тя всъщност се излъчвала от завърналото се огромно НЛО. Двамата възрастни спрели и излели от автомобила. Те тръгнали към вече кацналото НЛО. Докато вървели, видели първото странно същество - то било по-високо от нормален човек и черно, но не черно като цвят, а като липса на каквото и да било друго на това място, празно като черна дупка.

"Без душа", ще го опише Кели. Освен това забелязали, че на близо имало още един спрян автомобил. Докато вървели през полето, двамата забелязали още от тези черни създания, които се събирали на малки групички. Движели се много леко и бързо, напълно в разрез с физическите закони. За няколко секунди една друга същества изминали десетки метри в посока на хората. Друга група извънземни се насочила към втория спрял автомобил. Кели се развикала да ги оставят на мира.

Следващото което помни е, че е отново в тяхната кола. В последствие журналистите издирили и хората от втория автомобил, които също разказали подобна история - за появата на извънземните и НЛО-то, за отвличането, но и за странни медицински процедури, на които били подложени.

Истина ли е цялата тази история? Изглежда наистина нещо се е случило край тези австралийски хълмове след като две отделни семейства разказват подобни неща и взаимно се допълват. Друг е въпроса до колко това, което са преживели е реално - може би са станали недоброволни участници в таен правителствен експеримент свързан с контрол на съзнанието и втълпяване на определени спомени / изображения на извънземни / холограми? А ако все пак този случай реално се е разиграл, как да си обясним "черните извънземни"? До колкото ми е известно никой друг не е виждал такива създания редом до НЛО. Дали все пак нямат нещо общо с хората-сенки?

Публикувано от Георги Бончев
Източник: http://zahariada.blog.bg
Публикувай отговор