Бивш от НАСА разказва за среща на извънземни с астронавти

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Бивш от НАСА разказва за среща на извънземни с астронавти

Мнение от west003 »

Бившият оператор от НАСА в космическия център Кенеди – Кларк Макклеланд (Clark McClelland) – заявява, че е станал свидетел на мистериозна среща между астронавти на агенцията и високи на ръст извънземни същества, докато е работил там.

Изображение

Ето какво твърди Макклеланд на сайта си:
"Аз, Кларк Макклеланд, бивш оператор на космическите апарати, космическата флота, лично наблюдавах 240 до 270 сантиметрово извънземно, докато работих в космическия център Кенеди. Извънземното стоеше изправено на мястото за товарене и разговаряше с двама астронавти на НАСА! Видях също и космическия кораб на извънземното, който беше поставен в стабилизирана орбита от задната страна на нашата космическа капсула. Гледах около минута и седем секунди – достатъчно време да запомня абсолютно всичко. Това беше извънземно и неговият космически кораб!"

Макклеланд казва също, че той не е единственият, който е виждал извънземни в космическия център Кенеди. Твърди също, че притежава документи и снимки, които да потвърдят историята му. Според него НАСА не е цивилна агенция и същността й е далеч по-мистериозна, отколкото се смята.

"Пентагонът притежава НАСА. Някои от операциите на Министерството на отбраната са топ секретни. В орбита бяха изпратени няколко сателита и други инструменти и няколко екипажа са се срещали с извънземни."

Твърденията на бившият служител от НАСА са съмнителни, а и все още няма официален отговор от агенцията, но самата идея, че това не е цивилна организация и гони частни интереси, прави по-логичен факта, че голяма част от сведенията за срещи на хора с извънземни са скрити в секретни документи, до които обществеността няма достъп.

Източник: http://www.ancient-code.com/retired-nasa-employee-witnessed-meeting-tall-aliens-astronauts/
Превод: megavselena.bg
trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Бивш от НАСА разказва за среща на извънземни с астронавт

Мнение от trakiika222 »

космическата флота.....?!За какво става въпрос?За гостите знам,но за космическа флота...Има загатвания че съществува такова нещо,също и че има вече Земна база на Марс и на други места,че сме в тесни връзки,каквото и да значи това,с някаква раса на гиганти,които развиват делови и търговски връзки насам натам из Космоса,но какво ли не се говори ;)
west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Астронавт от НАСА: Видях мъртви извънземни в Зона 51

Мнение от west003 »

Продължение на темата:
Астронавтът от НАСА подполковник Елисън Онизука: Видях мъртви извънземни в Зона 51

Астронавт от НАСА видял видеокадри с тела на мъртви извънземни, когато му показали филм за предполагаемата катастрофа на НЛО край базата в Розуел, щата Ню Мексико, предаде в. “Дейли експрес”, цитиран от в. “Телеграф”.

Изображение

Покойният подполковник Елисън Онизука, който загина през 1986 г. при експлозията на совалката “Чалънджър”, разказал за това на своя колега Кларк Макклеланд. Макклеланд, който работел в НАСА по програмата за космическите совалки, разкри съдържанието на разговора им в статия, озаглавена “Разкритие за извънземни от един астронавт”.

Митът за Розуел е в центъра на историите за НЛО, откакто през юли 1947 г. американски военни сензационно обявиха в съобщение за пресата, че са намерили останките от разбила се летяща чиния в близката пустиня.

Но на следващия ден съобщението бе опровергано, като се изтъкна, че всъщност това е бил метеорологичен балон на военновъздушните сили (ВВС) на САЩ. По-късно обаче очевидци заявиха, че в “разбилия се апарат” е имало тела на извънземни, които заедно с останките от кораба били откарани в мистериозната Зона 51 в щата Невада.

Конспиративните теории, обкръжаващи тези събития, се подкрепят и днес. Макклеланд заяви, че научил за странната история, когато разговарял с Онизука за прекараното от тях време в НАСА по време на рутинна мисия за подготовка на полет.

Той бил изненадан, когато астронавтът го запитал какво мисли за разумните форми на извънземен живот.

“Онизука имал изненадваща преживелица заедно с други бордови инженери и пилоти от ВВС на САЩ, докато го обучвавали в авиобазата “Макклелан” осем или девет години, преди да бъде приет за астронавт – разказва Макклеланд.

Заедно с цялата група, която била в базата за специализирано обучение, ги отвели в кинозала. Докато сядали, светлините в залата изгаснали и започнали да прожектират филм без обичайното въведениет от офицет от ВВС”. Както изтъква Макклеланд, Онизука описал как бил стреснат, когато във филма “била показана някаква зала за медицински прегледи, в която малки тела лежали на нещо като маса” –

Той допълнил: “Малките странни същества бяха хуманоидни по форма и изглеждаха подобни на тези, които бяха описани от предполагаемите очевидци от добре известния район на Розуел в югозападната част на САЩ през 1947 г. Всички те имаха големи глави, големи очи, нежни торсове, ръце и крака. Не изглеждаше да са от земен произход”.

Както Онизука казал на Макклеланд, след като свършил филма, групата се върнала към изпълнението на задълженията си, без да имат никаква възможност да обсъдят какво е станало. Астронавтът предположил, че това може да е било тест, за да се види как ще реагират.

Макклеланд го цитира, че допълнил: “Вероятно това е бил планиран психологически тест на ВВС с военни цели. НАСА може да го е оценила, когато ме е избрала за астронавт през 1978 г. Нали знаете, каква би била моята реакция, ако наистина видя извънземно същество?”

Двамата се споразумели да се видят отново, за да обсъдят този въпрос, но на 8 януари 1986 г. Онизука и шестима други астронавти загинаха при катастрофата с космическата совалка.

Източник: novinite.eu
Публикувай отговор