Невероятната среща на Иван Мартинович с извънземни

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Невероятната среща на Иван Мартинович с извънземни

Мнение от west003 »

Интервю на Орацио Валенти – EdicolaWeb.net

Изображение

По време на една почивка в Краснодар, в Южна Русия, докато посещавах за втори път една група приятели уфолози, ми заговориха за един селянин, който живеел на 50 км. от града и който бил направил едно предполагаемо пътуване с извънземен космически кораб. Техния разказ беше съмнителен, но тъй като бях чувал неща които съвпадаха, хукнах веднага да го търся.

Беше хладен летен следобед и беше много приятно да прекося села и ниви, недалеч от Черно Море, със селскостопански дворове и празнични пътища с деца и домашни любимци, така както си спомнях от моето детство в Паданската равнина. Като пристигнахме в дома на Иван съжалявахме да видим, че бяха седнали да обядват но нямаше време да покажем нашето колебание, защото Иван се приближи до нас като стар приятел, казвайки на жена си да приготви масата за всички.

Докато се представях си дадох сметка, че може би нямаше нужда. Имах пред себе си фигурата на един силен и изключително добър мъж, който гледаше отвъд… и в очите му откривах онези кротост и съзнание, които аз самият познавах. Докато опитвахме вкусните продукти, Иван се опитваше да ми обясни колко страда, че не му вярва никой, най-вече властите на които е предал своето съобщение. И така ми разказа какво му се е случило.

"Беше полунощ и след като гледах ТВ реших да ида първо до банята и после да се излегна. Излезнах защото банята е навън, преминавайки двора забелязах че кучето е раздразнено и иска да се освободи за да излезе на улицата. Беше хладно, наметнах якето и излезнах пред вратника, на улицата. Инстинктивно повдигнах глава към небето като че нещо ме накара да го направя и забелязах в ляво на високо една грамадна плаваща форма, ярка като луната, на около 50 м. височина от земята.

През това време, по пътя, в дясно, видях забързан към мен човек, който ми заприлича на един мой приятел, но когато се приближи видях, че е с костюм и няма коса. Осъзнах, че това не е обикновен човек, но останах спокоен. Той нежно пое лявата ми ръка и заедно се издигнахме до онази светлина, която продължаваше да променя формата си.

Още не мога да си обясня как се издигнахме, нито как сме влезли в обекта като нямаше врата. Вътре имаше шест човека и този, който ме придружаваше каза на другите: "Той не се страхува". Порази ме много това, което си говореха на непознат език, който обаче разбирах вътрешно. После всички започнаха да си говорят произнасяйки отделни букви, може би всяка буква отговаряше на различна дума.

Говореха много бързо и в детайли, приличаше на езика на птиците. Бяха хуманоиди, много красиви, високи и сини, без коса. В един момент моя придружител произнесе "йа", и всички замълчаха. След като още веднъж увери всички, че не се страхувам от нищо, произнесе друг звук, който не съм способен да повторя и осъзнах, че корабът (как иначе да го нарека?) е готов за полет.

Стаята, в която се намирах беше около 9 x 5 метра и без мебели, и нямам представа от къде идваше светлината. Разглеждах наоколо до като вътрешно ми идваха всички спомени от живота ми, включително нещата, които не помнех вече. В началото не разбрах защо, но после помислих, че може би искаха да ми покажат, че знаят всичко за нас."

НАЧИН НА ЖИВОТ НА ДРУГИ ПЛАНЕТИ

"Когато пристигнахме се отвори една врата и излезнахме навън, нямаше стълби, приличаше на кей. Корабът имаше форма на вретено с два остри върха, дълъг 25-30 м. и беше приземен с някаква магнитна система. Разгледах наоколо и забелязах къщи, всички еднакви, имаше много хора, нито пълни нито слаби, спомням си ги като красиви хора. Имаха превозни средства, които приличаха на нашите колелета, един от тях ме накара да се кача и полетяхме.

Мислех да го питам: "Твое ли е?", и той се подсмя леко, казвайки: "Ако те интересува, при нас няма мое – твое. Не притежаваме нищо, нито сме принудени да правим нещо или да ходим някъде. Правим всичко това, което трябва да се прави". Летейки на ниска височина видях едно място с много и различни животни, някои приличаха на нашите, други на мамути, бяха всички спокойни и не реагираха на нашето приближаване.

После видях много градове, без небостъргачи и без опашки от хора. Енергията им беше най-вече слънчева, но не само, така също и техните кораби, много лесни за ползване и безжични. Имат най-вече един Закон в съзнанията си, онзи божествения. Нямат нито началници, нито свещеници, не служат на никого. Не убиват нищо и никого, защото всичко е създадено от Бог. Всичко, от което имат нужда за ядене, не го садят или произвеждат, няма нужда защото растенията произвеждат сами, природата е тази, която дарява.

Живеят и умират като нас. Притеснени са много за нашата планета и това което се говори сред нас за края на света не е вярно, не е един задължителен край, всичко зависи от това, как се държат земните хора. Те съжаляват много, че вярващите хора мислят че Бог ги наказва за греховете им и иска да унищожи Земята, всъщност всичкото зло го правим самите ние.

Те ни предлагат един проект за закон за да се промени живота на Земята, за да спасим Планетата ни, която в случай че бъде унищожена ще въвлече цялата Слънчева Система и галактика. Всичко е променено днес на нашата Планета до такава степен, че ако не направим веднага нещо, ще има едно ужасно масово заболяване на мозъка. Ако това се случи няма да може вече да се спаси Планетата, защото всичко което се е натрупало по наша вина ще провокира край на човечеството, но по наше желание, не на Бог.

Ако слънчевите лъчи, които преминават през атмосферата докарат на земята всички химични замърсявания, хората ще бъдат заляти от черен дъжд. Нашата и други планети се намират в един контекст от невидими живи частици, нужни на нас и на тях, защото всички части на природата са създадени заедно. Сега ние влияем на тях и те влияят на нас, и се включва една самозащита.

Това е фундаменталната наука, на тези наши духовни братя и сестри, които искат да ни помогнат. Сега те твърдят, че на Земята не съществува наука, защото не можем да наречем наука това, с което човек унищожава себе си и Планетата. Наблюдават ни и ни изучават от хиляди години. Преди това са наблюдавали друга Планета населявана от създания, които са я унищожили, но не са могли да се намесят. Когато планетата избухнала, се бояли от нова катастрофа защото голямо парче паднало на нашата Планета, която след това се установило, се завъртяла на 40 градуса.

От тогава ни наблюдават по-внимателно. В началото мислели, че приличаме на човеци, обаче после разбрали, че начина ни на живот не отговаря на човешкия живот. Следователно са проучили мозъка ни, който е еднакъв с техния, но има по-бавни реакции. Още не могат да разберат защо нашите лидери заповядват да бъдат избити милиони хора. Видяли са, че имаме религия, приемаме Бог, но само на думи, което е голяма измама.

Имаме хубави божествени закони, заповеди, в които се казва да не се убива, но въпреки това го правим. Ако Папата и свещениците са вярващи, как са могли да благословят армиите в името на Бог, за да убиват хиляди хора? Какво тогава е нашата религия? Всичко е написано правилно, но единственото което правим е да мамим. Тогава, казват те, най-важното което имаме на Земята е една голяма заблуда “Тези, които вярват в Бог – мюсюлмани, православни или католически християни или от друга религия, всички са равни. Но когато в една религия казват, че са по-добри, това не е правилно.“

Тяхната наука разбира по-добре природата на нашата планета и естеството на Бог. Ние сме тук точно за да разберем природата, че тялото ни се превръща в прах, защото идваме от земята и в нея се връщаме, но не и духът. Духът идва на земята когато се раждаме, идвайки и от други планети. Те ни молят да направим всичко възможно за да не унищожим планетата ни, но не могат да дойдат да ни го наложат, защото по този начин няма да действаме от страх от Бог.

Дори и да живеем в комунизъм, социализъм, капитализъм и т.н…., не може да се заличи истината: или я искаме и я практикуваме, или не я искаме. На кораба имаше три учени химици и физици. Един от тях ми каза че си отива, няма повече какво да прави тук.
Докато бях с тях, въпреки че всичко беше хубаво и ми харесваше, исках веднага да се върна на земята за да разпространя тези новини официално, но е много трудно да разбера как да го направя, да бъда в състояние да продължа тази тема.

Казаха ми, че съм свободен да избера дали да го направя или не, и аз ще разкажа, ще разказвам винаги всичко. Завършвам с моята благодарност към тези наши братя защото правят всички тези неща за да спасят нас и Планетата ни".

Иван е човек, на който може да се вярва, когато казва, че е имал реален контакт. Всичко което е предал като преживян опит и предадени съвети, са сравними с тези, изразени от посетения Eugenio Siragusa, разпространени свободно.

Преговаряйки:

1. Извънземните космически кораби променят продължително форма в плаващия ореол за да се адаптират към променливите магнитни и гравитационни явления на Земята.

2. Във вътрешността на космическите кораби светлината се разпространява без видим светлинен източник.

3. В напредналите цивилизации няма частна собственост.

4. Когато човек живее в хармония с Майката Природа на планетата, самата тя му дава плодовете за да се храни.

5. Понятието “край на света“ е грешно, човекът е този който иска “край на човечеството“.

6. Една от най-лошите причини за предполагаемото масово човешко “самоубийство“ е ужасната болест причинена от замърсители, която подлудява мозъчните клетки, на име «Harbar».

7. Реалността на живота и вибрациите на цялата вселена, в своето взаимодействие, което се подчинява на закона „Причина и Ефект“, предразполага със системи за самозащита срещу раковите части, във видове дължими на хуманоиди бунтовници. Това е космическия смисъл на справедливостта, която предпазва Любовта, изпълнявана от природни сили или “Zigos“, управлявана от супер напреднали същества или Сиви.

8. Казвала се е Маллона избухналата преди повече от 75 милиона години планета, която е предизвикала разместването на полярната ос на Земята.

9. Какво е политическата и религиозна философия на земята? Измама? Еудженио Сирагуза е повтарял често, че „Измамата е по-зле от предателството“.

10. Без те да ни го налагат, ние притежаваме свободна воля, която е най-голямата и единствена възможност да дадем приоритет на нашата интелигентност, ако все още сме в състояние да я използваме правилно, за да последваме “Добродетел и Знания“ и да не упорстваме да бъдем най-лошите убийци във вселената.

11. Не може да се отрече драмата на посетените: да осъзнаят истината и да не им вярва никой. И с това се обяснява как малкото истински посетени казват всички едно и също нещо, което идва от един и същ източник, въпреки че не се познават.

Източник: https://disclosebg.altervista.org/
Публикувай отговор