От архива: Хасковлия гледал НЛО от терасата си 40 минути

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

От архива: Хасковлия гледал НЛО от терасата си 40 минути

Мнение от west003 »

Неидентифицирани летящи обекти е наблюдавал от терасата си на 21.06.2009 г. хасковлията Стоян Литов. Около 22:30 часа той забелязал движещите се светещи обекти на небето.

Изображение

Първоначално помислил, че това е спътник, разказа пред Haskovo.info Литов, но по-късно се усъмнил, тъй като обектите не издавали шум, а и не се движели по права линия.

"3 от НЛО-тата тръгнаха от запад на изток. Имаше и една двойка, която описваше почти правилна елипса. Обектите се събираха и разделяха и се изгубиха в посока северозапад. На корпуса им отдолу светеха различни светлини – червено, зелено, жълто и синьо, като цветовете сменяха местата си", разказа пред Haskovo.info Литов. Заедно с него случващото се в продължение на 40 минути на небето над Хасково е наблюдавала и майка му.

Траекторията, по която са се движели обектите:
Изображение

Стоян Литов е държавен служител. Любителски се занимава с авиация, парашутизъм и безмоторно летене. Може да разпознае граждански от военен самолет и е категоричен, че обектите, които е видял снощи на небето над Хасково са се движели със около 10 пъти по-висока скорост от спътниците, а и траекторията им не отговаря на тяхната. Наясно е, че историята му ще се приеме скептично.

Кооперацията, от 3 етаж на която са наблюдавани обектите:
Изображение

Небето над кооперацията:
Изображение

От Гражданска защита съобщиха за Haskovo.info, че при тях няма подаден сигнал за летящи обекти над Хасково.

Източник: http://haskovo.info/10777/
22.06.2009 г.
Публикувай отговор