Астронавти доказаха с детектор "срещи с НЛО"

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Астронавти доказаха с детектор "срещи с НЛО"

Мнение от west003 »

Протоколите на Бъз Олдрин и още трима астронавти за срещите им с извънземни бяха изследвани при лабораторни условия, като всичките успешно преминаха теста, който беше извършен с помощта на най-новите технологии, съобщи Еxpress.

Изображение

Тестът, който се извършва от Института по биоакустична биология в Олби, Охайо, използва сложен компютърен анализ на гласовете на космонавтите.

Бъз Олдрин, на 88 години, твърди, че е видял НЛО по пътя към Луната: "Имаше нещо, което бе достатъчно близо, за да бъде наблюдавано, някакъв вид L форма". Детекторът показва, че той е абсолютно сигурен, че е видял НЛО. Астронавтът посочва, че логичният му ум "не може да даде обяснение".

Пилотът на Аполо 15 Алфред Уордън, 86-годишен, също твърди, че е видял извънземни в шокиращо интервю за Good Morning Britain.

Гласовите записи на пионерите на НАСА Едгар Мичъл и Гордън Купър, които сега са мъртви, също бяха анализирани. Те също споделят за необичайни срещи.

Резултатите "доказват", че те са "напълно убедени" за наличието на извънземен живот, за който твърдят, че са свидетели, казват експертите.

Тестовете само доказват, че астронавтите вярват, че говорят истината, а не непременно, че извънземни наистина съществуват.

Източник: http://www.19min.bg/news/8/99442.html
Публикувай отговор