Луиза Григорова ще се снима във филм за мистерията Царичина

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Луиза Григорова ще се снима във филм за мистерията Царичина

Мнение от west003 »

Актрисата Луиза Григорова твърдо вярва, че извънземни съществуват. Заради това тя ще се снима в нов български филм, който разказва за мистерията с дупката в Царичина.

Изображение

„Би било странно да не вярвам в извънземни, а в същото време да искам да създам този филм. Наивно е в днешно време да мислим, че сме сами“, отсича брюнетката пред „България днес“. Запалила се по новия филм, който ще бъде по дневниците на Ели Логинова, още в зародиш заедно с мъжа си Мартин Макариев, който ще режисира проекта.

Изображение

„За мен не е просто поредна роля, а нещо много повече и искрено се надявам да успеем да съберем необходимите пари и да разкажем на хората тази изключително вълнуваща история. Много съм се интересувала по случая „Царичина“, темата винаги ми е била любопитна. Както ви казах, аз съм част от проекта още на ниво идея. С Ели Логинова се виждаме, говорим си, опознавам я, вече сме приятелки, тя е страхотен човек и за мен ще бъде чест да я изиграя. Мисля си, че не е нужно характерите ни с нея да се припокриват, за да изиграя ролята, а по-скоро важното е аз да съумея да пресъздам възможно най-добре нейния характер и светоглед. Иначе двете имаме доста допирни точки“, обяснява Григорова. Твърди още, че героинята й от „Откраднат живот“, в който участва само един сезон, не й липсва. „Винаги съм харесвала медицината и ако нещо ми липсва от Вяра, то това са медицинските случаи, термините, инструментите, операциите, изобщо докторската част. Иначе самата ми героиня беше много несигурна, много объркана, твърде зла понякога и не мога да кажа, че винаги ми е била любимка.“

Източник: http://hotnews.bg/n/luiza-grigorova-vyarva-v-nlo.132007.html
Публикувай отговор