Капустин Яр – съветския Розуел

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Капустин Яр – съветския Розуел

Мнение от west003 »

Очевидно когато става дума за национална сигурност руските тайни служби все още превъзхождат западните си колеги. Поредното доказателство е малко известния факт, че и на територията на бившия Съветски съюз са кацали (свалени, разбити) космически кораби с извънземен произход.

Изображение

Скрита от очите на широката публика военната база „Капустин Яр“ се намира само на 90 км от руския град Волгоград. В недрата си тази, иначе незабележима военна база, крие любопитни тайни.

Според достоверни източници именно там са събрани отломките от всички извънземни кораби, които са се разбили на територията на бившия СССР и всички страни от Варшавския договор. В най-строга тайна се пази факта, че наред с останките метали с неземен произход в хладилни камери в базата се съхраняват и телата на извънземни пришълци, дошли от Сириус.

По време на Студената война в „Капустин Яр“ са се провеждали изпитания на ядрени и балистични ракети. Първите по-подробни сведения за секретната съветска база идват от неясните снимки, които американски самолет шпионин U2 е успял да направи на базата. Според данните събрани от ЦРУ под невзрачния полигон, на 400 метра под повърхността се намира военна база, която може да съперничи във всяко едно отношение на американската секретна база „Зона 51“.

Изображение

Докладите на агентите, както и снимковият материал доказват, че в съветската база са се намирали останките на поне 5 извънземни летателни апарата. Американското разузнаване отдава бързия напредък на руските си съперници по отношение на космическите науки и технологии именно на пленените извънземни технологии.

Доколко това е вярно, няма как да разберем със сигурност, защото тайните служби не разсекретяват документите си. Факт е, че първите живи организми, които някога за изпратени в околоземна орбита са кучетата Дизик и Циган. Двамата четириноги астронавти са излетели в космоса именно от този космодрум.

Изследване на геофизичната активност на района е установило, че „Капустин Яр“ се намира в аномална област. Аномалните области са известни още като „зони на смъртта“. Те се срещат по цялото земно кълбо. Най-известните сред тях за Бермудския триъгълник, Планината на мъртъвците в Северен Урал, Платото на ужаса в Калифорния и Долината на зелената смърт в китайската провинция Цзилин.

В тези тайнствени местности компасът полудява и не отчита посоките на света, предметите започват да се движат от само себе си и дори времето променя своя ход. Експертите обясняват тези явления с геопатогенни енергийни лъчи, които са породени от въздействието на отони от земното ядро.

Изображение

Един от малкото документирани случаи на контакт с извънземни на територията на „Капустин Яр“ се е случил през 1948 г. На 19 юни 1948 година над руската база се е появил сребрист цилиндричен космически обект, който е кръжал над руския военен обект в продължение на няколко минути, след което е отлетял в неизвестна посока.

Близки срещи с неидентифицирани летящи обекти е имал и Лев Вяткин – дългогодишен пилот-изпитател в „Капустин Яр“. В спомените си Вяткин разказва за случай от 1980 г, когато управлявания от него експериментален самолет се сблъсква с неидентифициран летателен апарат с извънземен произход, който е излъчвал „твърд лъч“.

След контакта руския пилот е успял да приземи самолета, но крилото, облъчено с извънземния лъч е продължило да изпуска светлина няколко часа след инцидента.


Източник: http://sanovnik.bg
Публикувай отговор