Певицата Катя Лел: "Извънземните взеха зъбите ми"

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Певицата Катя Лел: "Извънземните взеха зъбите ми"

Мнение от west003 »

Руската певица се решила на откровено признание. Оказало се, че Катя Лел преди 28 години се срещнала с извънземни, които й отнели зъбите и държали девойката на извънземния кораб. След тази случка при нея се разкрили разни способности, които тя използва и до днес.

Изображение

Певицата Катя Лел направи сензационна изповед. Оказа се, че в младостта си, когато бъдещата звезда е била на 16 години, в родния си град Налчик (Русия) извънземни са влезли в контакт с нея. Певицата мълчала дълго и не бързала да споделя подробностите на този епизод, мислейки, че всеки ще се обърне към нея и ще я посочи с пръст. Но сега, според нея, обществото е готово за това, така че тя решила да разкаже една откровена история.

Преди 28 години, една вечер, докато е у дома заедно с майка си и сестра си, Катя забелязала светлина през прозореца, която привлякла вниманието й. Лъчите на светлината осветили стаята й, след което внезапно изчезнали зъбите на бъдещата звезда.

"- Зъбите ми изчезнаха без болка, без кръв - те просто изчезнаха, след като тези лъчи се скриха" - признава Лел.

Изображение

Бъдещата звезда също се оказала в извънземния кораб, но дълго време не могла да разбере къде се намира. Извънземните създания направили така, че тя седяла там, сякаш парализирана и с глава надолу, чувайки разговора до нея, като тайно предполагала, че е до извънземна раса. Те общували помежду си на неразбираем език, след което един мъж се приближил до певицата: първо видяла обувките му и след това успяла да го разгледа. Бил красив млад мъж на 30 години, с приятен външен вид, който неочаквано я попитал: "Катя, готов ли си?".

"- Извънземните могат да приемат всякаква форма, видях приятни образи," - казва Лел.

Певицата със семейството си:
Изображение

След тази история момичето решава да напусне родния си град, тъй като уфолози започнали да я преследват, след като научават, че тя е имала контакт с извънземна цивилизация. По-късно Лел научава, че има специални "контактьори", които сами общуват със извънземни светове - те са получили информацията, че "в някакъв си час на някое си момиче му взели зъбите". Но тези уфолози не могли да настигнат Катя, която отишла в Москва.

Срещата с извънземната раса не минава без следа. След това на Лел и се открил дар - тя започнала да чете мислите на хората, да вижда необясними неща. Освен това и се открил и музикален талант: тя започнала да композира музика и поезия. Контактите с извънземните не се прекратили - според Лел, тя видяла как те се трансформират от биохимично в енергийно тяло.

Въз основа на материали на "Ново радио".
Източник: starhit.ru
Публикувай отговор