Камера в детска стая записва дух

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Камера в детска стая записва дух

Мнение от west003 »

Мичиганска двойка споделя зловещ образ на призрачна фигура, която почесала едногодишното им бебе по средата на нощта.

Както съобщава "The Sun", 25-годишната майка Хедър Брау, се събудила посред нощ, чувайки вика на дъщеря си Лили. Жената вляза в стаята при детето и открила три дълбоки пурпурни драскотини по бузата на момичето.

Изображение

Хедър се опитала първо да намери разумна причина за това, но момичето не могло да й каже нищо. После тя и годеника й Джош Хигинс, на 30 години, решили да погледнат камерата за видеонаблюдение в детската стая. Видяното от тях, меко казано ги шокирало.

Уплашена двойка твърди, че обективът на камерата е фиксирал човек, който бързо минава покрай леглото на Лили и след това изчезва във въздуха.



Трябва да се отбележи, че Джош и Хедър живеят в къщата за гости на майката на Джош, която многократно е фиксирала следи от "паранормална активност".

Според майката на Джош бившият собственик на тази къща е възрастна жена, която е починала от фрактура на бедрената кост, но тялото й е било открито много дни по-късно. Освен това брат й е живял в тази къща с шизофрения до смъртта си.

Изображение

Хедър твърди, че е чувала викове, тропот и смях, когато е била сама у дома.

"Понякога под душа чувам някой да тича нагоре-надолу по стълбите. Една сутрин се събудих, за да се подготвя за работа, и изведнъж почувствах невидими ръце на врата си", казва Хедър.

Хедър и дъщеря й Лили:
Изображение

Хедър твърди, че малката Лили постоянно сочи към „ъгъла на стаята“. Домакинята вярва, че духът има недоброжелателни намерения. Сега двойката търси нов дом.

Източник: http://earth-chronicles.ru
Публикувай отговор