Леонардо да Винчи е изчислил кога ще настъпи края на света

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Леонардо да Винчи е изчислил кога ще настъпи края на света

Мнение от west003 »

Леонардо да Винчи ни е оставил послание за свършека на живота на Земята. Ученият и художник е закодирал своето послание.

Това твърди изследователката Сабрина Сфорца Галиция от Ватикана.

Тя е от хората, които вярват, че геният ни е оставил шифър. До който е стигнал сам чрез своите методи или е узнал от просветени.

Този код е закодиран в неговите картини, скици, научни трудове и размисли, твърди изследователката, цитирана от в. „Астро Телеграф”.

Изображение

Тя години наред изучава шифрите на Леонардо в картините му. Според нея те нямат нищо общо с книгата на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”.

И не са свързани с това дали Исус Христос се е оженил за Мария Магдалена и имат дете.

Сабрина прави обстойни проучвания на фреската „Тайната вечеря”. Стенописът е създаден от Леонардо и учениците му в периода между 1495 г. до 1498 г. в черквата „Санта Мария деле Грацие” в Милано.

Използвайки сложни алгоритми и компютърни модели Сабрина изчислява, че в „Тайната вечеря” художника енциклопедист е закодирал шифър за края на света.

Познавачката на средновековни кодове Сабрина Сфорца Галиция от Ватикана е разбрала, че великия Леонардо е закодирал в картината си „Тайната вечеря” кога настъпва апокалипсиса.

Изображение

И според картината за последното ядене на Христос с неговите ученици, той ще започне на 21 март 4006 г. и краят му ще е на 1 ноември същата година.

„Леонардо да Винчи е бил изключителен ренесансов учен и човек на вярата, живял в трудни времена.

В творбите си той е засекретил послания за тайното знание, в което е бил посветен и за откритията си, за да не бъде атакуван от недоброжелателите си.

За съжаление голяма част от творбите му са изгубени, но ние сме длъжни да предадем посланията му от творбите му, които са налични”, казва Сабрина.

Източник: topactualno.com
Публикувай отговор