Снимки на НЛО до американска военна база в пустинята Мохаве

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Снимки на НЛО до американска военна база в пустинята Мохаве

Мнение от west003 »

Местна жителка крие 12 г. уникални снимки на НЛО!

Вижте невероятните снимки на НЛО, които изтекоха в Интернет цели 12 г. след тяхното снимане по твърденията на жената, която ги е снимала (в оригиналните източници на историята е наречена Кейт).

Изображение

Заснемането на снимките става през средата на юли 2007 г. в близост до Военноморската база на САЩ в местността Чайна Лейк в Пустинята Мохаве, заемаща част от щата Калифорния.

Жената дълго е крила тези снимки и историята зад тях, тъй като се е опасявала за проблеми с военните, но накрая се престрашава и ги пуска в световните НЛО-сайтове години по-късно.
Сниманото НЛО е било от материал, подобен на кристал.

Очевидката описва сниманото от нея НЛО като направено от прозрачен кристал или стъкло!

По него не са се виждали никакви врати, а само прозрачни прозорци с нещо като кресла, на които може да седи наблюдател.

Изображение

НЛО било с компактна конструкция, без да се виждат следи от заварки или други форми на съединяване на конструкцията. Единствено през средата му се е наблюдавало отверстие.

Неидентифицираният летящ обект се е движил изключително плавно и без никакъв шум!

С лекота се е местел в хоризонтална и вертикална посока. Стоял е без проблеми неподвижно във въздуха продължително време.

Приближаването на военния хеликоптер, заснет на снимката, въобще не притеснило летящия апарат и той продължил да прави своите маневри в близост до земята и вертикално във въздуха.
Историята за заснетото НЛО има загадъчно продължение!

Очевидката Кейт споделя още един интересен разговор за заснетото НЛО, който провежда със свой приятел от детството, който служи на радарните станции във Военноморската база.

Макар и неохотно и с половин уста, той и разказва интересна история.

Заснетото НЛО се оказва, че тормозило радарите на Военноморската база няколко дни.

Именно по време на смяната на този военен служител в базата пристигат двама щатски генерала, придружени от трима служители на Сикрет сървисес.

Заповедта е ясна – целият наличен персонал в радарната зала насочва вниманието си към неидентифицирания летящ обект.

Оказва се, че НЛО изпълнява повтарящи се маневри във въздуха и уникално появяване и изчезване на радара, което буквално втрещява висшите военни лица в залата.

Очевидно е, че военните са доста притеснени от изчезването на НЛО от радара, тъй като става ясно, че този неидентифициран летателен апарат на практика разполага с технологична маскировка, която блокира щатските военни радари.

Горното на практика означава, че ако това НЛО реши да кацне на покрива на Белия дом – радарите на американската военновъздушна отбрана няма въобще да го засекат.

За нас обаче е по-интересно обстоятелството, че този неидентифициран летящ обект очевидно се е опитвал да подава някакви послания.

По свидетелствата на военнослужещия в радарната зала на Военновъздушната база в Мохаве – апаратът е изчезвал в определена последователност от редуване на изчезване и появяване на екрана на радарите, сякаш е искал да подаде някакво послание по този начин.
Опитват ли се по-висши космически същества да влязат в контакт с хората?!

Представените снимки на НЛО са уникални със своето качество – рядко се срещат такива добри фотоси на извънземни литящи апарати.

Историята е също много интересна и показателна за сериозната техническа пропаст между човешката цивилизация и разумните космически сили.

Присъствието на НЛО в близост до Военновъздушната база на САЩ очевидно не е случайно, едва ли сухият пустинен терен на пустинята Мохаве е привлякъл неговото внимание.

НЛО очевидно следят отблизо военния потенциал на ядрените държави, но по-интересното в тази история е, че те очевидно вече особено не се крият – все по-често зачестяват контактите ни с тях и това е знак, че със сигурност не сме сами във Вселената.

Източник: http://piramidi.info
Публикувай отговор