Странни посетители - остров Алор, Индонезия

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Странни посетители - остров Алор, Индонезия

Мнение от west003 »

Инцидентът с НЛО и извънземни, докладван на островите Алор, през юли 1959 г. Островите Алор се намират в северната част на провинция Нуса Тенгара Тимур в Индонезия. Пенсиониран полицай Алви Аланад каза, че той е разгледал случай на някакви странни същества, дошли там, които шокирали жителите.

Изображение

Изображение

По това време Алви Анадад е бил ръководител на полицейския офис в района на островите Алор (островите Алор се състоят от два големи острова, остров Алор и Пантар. Инцидентът първо е бил докладван на остров Алор). Първо, той не вярваше за инцидента, съобщаван от някои жители. Дори си помисли, че историята е безсмислена. Но след това инцидентът се разви сензационно в продължение на седмици.

Беше съобщено, че в източната част на остров Алор се появяват някакви странни същества. Височината им е около 1,80 метра, а кожата им е червеникава. Очите им приличаха на човешки очи, а косата им е бяло-вълниста. Те носеха тъмносини дрехи и панталони с дълги крачоли и висока яка, колан със сива цилиндрична пръчка и черни военни обувки. Появата им изглеждаше твърде странна за жителите. Жителите казват, че непознатите са подозрителни и изглеждат като че търсят нещо.

Тогава жителите ги обградили и стреляли със стрели. Странно е, че стрелите не ги засегнали. След това непознатите прескочиха високо над заобградилите ги. Те изчезнали и не можеха да бъдат проследени.

Изображение

Няколко дни по-късно в доклад се казва, че в село в южния остров Алор се появяват някои странни същества с тъмносини дрехи. Имаше шестима души, които имаха същите характеристики с тези, отчетени преди дни. Някои от тях имат брада. Друг доклад беше дошъл от остров Пантар (остров Западен Алор). Някои жители казваха, че странните същества търсят нещо неясно.

Следващите дни по-късно едно село в източната част на град Калабахи беше втрещено от историята, че селянин е отвлечен от някои хора с тъмносини дрехи. Селянинът тъкмо слезе от захарна палма (енау) и видя някакви същества около него. Той се опита да тича, но тези странни хора насочиха напред цилиндричната си пръчка към него. Скоро той беше парализиран. Чу, че те си говореха помежду си, че не може да разбере езика. Един от тях му показа нещо с кръг като будилник. Той беше помолен да гледа нещото, което вижда нещо далеч от него. Той смяташе, че няма смисъл, защото пред него са опънати джунгла и високи хълмове. След това разбра, че непознатите искат да го направят като водач. Не толкова дълго след това ще бъде освободен. На следващия ден шестгодишно дете беше отвлечено от непознатите. Някои жители го намериха на полето изплашено и объркано.

Местонахождението на селата, за които разказаха историите, бяха отдалечени един от друг и жителите не се разпознаха. Но докладът изглеждаше същият. Тогава полицията взе сериозно случая, дори той беше изумителен за някои хора. Случаят е описан като обезпокоен хората от селата. Тогава някои полицаи, командвани от Алви Анаддад, тръгнаха набързо и бяха и готови да ги арестуват мъртви или живи!

Мястото, където беше отвлечено дете, беше заобиколено от полицията във всеки ъгъл. Защото докладите казват, че непознатите се появяват оттам. В полунощ (около 00.00 ч.) Някакъв звук от експлозия на огън наруши тишината. Появиха се непознатите, които чакаха. Непознатите се намираха на 13 метра от полицаите. Тогава полицаите започнаха да стрелят едновременно. Но странно е, че на мястото, където стоят непознатите, няма кръв, дори мъртво тяло. Изстрелите бяха от много близко и идваха от всички посоки, така че все някой трябвало да бъде ранен или дори мъртъв. Полицията откри само паднали дървета и следи от стъпки, които продължаваха само на пет метра в далечината и след това свършиха. Те нямат представа как така изчезнаха непознатите.

След инцидента има много жители, които видяха бял светещ овален летящ обект, летящ над морето с висока скорост. Той прелетя над плажа от запад към източната страна. След това историята бавно се забравя и все още не е изложена.

Източници: Salatun, J. (1982). НЛО: Салах Сату Масалах Дуния Маса Кини {НЛО: Един от световните проблеми в днешния ден). Джакарта, Yayasan Idayu (Фондация Idayu), страница 49-51.

Raden Jacod Salatun:
Изображение
Изображение

Оригинал: http://www.theblackvault.com/casefiles/ufo-alien-encounter-alor- … slands-indonesia/
Превод: BlueIce, https://www.bg-mamma.com/?topic=1117259.3570
Публикувай отговор