Среща с извънземни - историята на Адриан Олмос през 1977 г.

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Среща с извънземни - историята на Адриан Олмос през 1977 г.

Мнение от west003 »

Тази история е от Пуерто Рико, годината е 1977. Основен очевидец е човек на име Адриан Олмос. През месец юли на въпросната година той вижда джудже да лети наоколо с реактивна раница на гърба. Следващото преживяване на човекът е от 20 октомври. Той е на път, защото трябва да достави медицински продукти в малкия крайбрежен град Камуи, когато внезапно чува странен усилващ се звук наподобяващ по неговите собствени думи "маймунски крясъци". На Олмос му прилошало и отбил в страни от пътя. Тогава видял как на пътя се спуска ярка кръгла светлина, от която излизат няколко по-малки светещи сфери.

Изображение

На свой ред малките светлини изпускат нещо като газ, от който се оформят две малки същества. Олмос осъзнава, че именно те издават "крясъците". Те приличат на гущери облечени в платинено бели костюми. Едно от съществата насочва някакво устройство към ужасения човек и изглежда го сканира. Продължават с писуканията, все едно се опитват да кажат нещо на Олмос. Разговор обаче не се получава и двете същества се стопяват обратно в голямата светлина, която отлита в небето.

Здравето на Олмос ще се влоши след този случай. Той ще се премести да живее далеч от този район, но за дълги години ще страда от главоболие и панически атаки.

Източник: https://mysteriousuniverse.org/2019/10/the-yssandon-maggots-and-other-truly-bizarre-alien-encounters/

Публикувано от Георги Бончев в
http://misterika.blogspot.com/2019/11/viii.html
Публикувай отговор