За НЛО все няма „достатъчно официални данни“

west003
Мнения: 2523
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

За НЛО все няма „достатъчно официални данни“

Мнение от west003 »

В света се е наложила една много странна ситуация. От една страна, много очевидци съобщават, че са наблюдавали НЛО. Виждали са кацащи летящи чинии и дори извънземни, които ги управляват. От друга страна, "липсват достатъчно официални данни" за НЛО и извънземни…

Изображение

Причината за този парадокс е фактът, че хората, които са контактували с НЛО, присъствалите на кацането им или влезлите в контакт с екипажите им не са заснели събитията. Много от наблюдавалите НЛО си спомнят за контакта много смътно и откъслечно, сякаш е изтрит от паметта им. Някои от тях са успели да направят снимки или да заснемат видеа, които потвърждават твърденията им. Но никой не е успял да ги публикува. В някои случаи тези наблюдатели са изчезнали, други били обекти на нещастни случаи.

Създава се впечатлението, че някакви влиятелни сили старателно скриват фактите с посещенията на представители на други цивилизации на земята.
Вземат крайни мерки, за да скрият тези факти,

включително и до ликвидирането на неудобни свидетели.

Ние сме лишени от снимки и видеа, които доказват наличието на извънземни на земята. Но има изявления на хора от различни правителствени структури, които заявяват, че правителства на различни страни не само контактуват с извънземни. И не само това, но те даже и си сътрудничат.

Преди няколко години д-р Едгар Мичъл, бившият астронавт в програмата "Аполо" и шести човек, стъпил на Луната по времето на мисията на "Аполо-14", наруши мълчанието. И в прекия ефир на телевизията Fox News заяви, че извънземните съществуват. И правителствата скриват тази информация от обществото.

Изображение

Мичъл тогава беше на 82 години. Освен това той заяви, че СМИ преднамерено дискредитират темата за НЛО.

Едгар Мичъл, който е шестият човек, стъпил на Луната, твърди, че съществуват миролюбиви извънземни. Те са предотвратили ядрена война между САЩ и Съветския съюз по време на студената война. Бившият астронавт на НАСА изказва редица странни твърдения за извънземния живот. Те обаче никога не са потвърдени с доказателства. Все пак думата му би трябвало да тежи – Мичъл е участник в 14-ата космическа мисия на "Аполо", осъществена през 1971 г.

Той разказва, че НЛО са посетили Земята

през 40-те години на миналия век. Според него това се е случило по време на оръжейни тестове в американските ракетни бази. И по-конкретно – в прочутата "Уайт сандс" в пустинята в Ню Мексико. Там през 1945 г. е проведен първият тест на ядрено оръжие в света, носещ кодовото название "Тринити".

"Уайт сандс" бе експериментално поле за атомно оръжие и именно това, от което извънземните бяха заинтересовани, обяснява тексасеца. Според г-н Мичъл в този момент извънземните се опитвали да предотвратят ядрена война и да помогнат за запазването на мира на Земята. Той добавя, че военни от ракетните силози в американските тихоокеански бази също са подкрепили твърденията му с истории за извънземен кораб, който е свалил тестовите им ракети по средата на техния полет.

Доктор Мичъл обяснява, че човешките технологии въобще не са толкова сложни и ако тези извънземни бяха враждебно настроени, досега "щяхме да сме си отишли". Той ги описва като "малки хора, които изглеждат доста странно за нас". За него вече не съществува въпросът дали сме сами във Вселената, като добавя, че днес учените са успели да идентифицират достатъчен брой планети, на които може да има живот.

"Аз бях привилегирован да бъда в такава среда, където разбрах, че феноменът НЛО е истински и нашата планета е била посетена от тях", разкрива астронавтът. За да обясни факта, че това не е известно на никой друг, той добавя, че всичко било прикривано от правителствата през последните 60 години. Военните и разузнавателните кръгове, от които той бил част обаче, знаят неща, които са под повърхността на това, което е публично достояние за хората.

В свое изявление говорителят на НАСА побърза да се разграничи от твърденията на Мичъл.

"НАСА не проследява извънземни. НАСА не участва в никакво прикриване на НЛО на тази планета или където и да е другаде във Вселената." Говорителят добави, че доктор Мичъл е велик американец, но космическата агенция не споделя мнението му по тези въпроси.

Източник: burgasnews.com
Публикувай отговор