Контактьорство

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Контактьорство

Мнение от west003 »

Има ли живот на други светове? Или в цялата необятност на Космоса може наистина да сме напълно сами?

Ние живеем на нашата планетата с най-малко още 10 милиона други биологични вида. Живота на Земята е изключително разнообразен. От обикновените животни живеещи в саваните до още не опознатите дълбини на океана. Но как е на другите планети? Има ли и на тях живот?

Изображение

Има едно същество на нашата планета, което би могло да знае – Човека!

Ако интелигентния живот е еволюирал тук на Земята, защо не и никъде другаде?

Учените са започнали да откриват нови светове в Космоса. Места, където един ден можем да срещнем извънземен живот.

Звездите. Всяка от тях прилича на нашето Слънце, а Слънцето има планетата Земя.

Даааа .... има извънземни цивилизации. Не сме сами във Вселената. Има безброй доказателства, за които сега няма да споменавам, а ще ви запозная с тях в друга наша среща.

Развитите цивилизации са забравили думата “война”и криза в икономиката. Те живеят нормално, развиват се нормално. Смята, че те гледат на нас като на малки деца, които с растежа си получават своите уроци. Води се “доста хладно” наблюдение, без активно участие. Те се появяват, макар че могат да остават невидими. Появяват се, за да усетим, че сме наблюдавани.

Не всички извънземни цивилизации са високо развити, има и по-слабо развити. Високо развитите имат технологични възможности да се преместват в пространството. Някои се преместват на физическо ниво, други на етерно ниво.

И стигнахме до извода, че по пътя на развитието, човек рано или късно ще свали от себе си този скафандър и ще получи възможност за по-свободно общуване и преместване в Космоса, в етерно състояние.

И сега има хора, които получават възможност за контактьорство, но не могат да получат всякакви сведения. Те ни ограничават!

А тези хора отварят вратите на познанието с невероятното си изкуство или научни постижения. Затова делата им остават ярка следа в нашия бездуховен свят.

Контактьорството е съвременна форма на шаманизма и спиритизма, която се състои в получаването на информация от други светове. Ченълингът, който се развива като подобно на епидемия модно течение в езотериката, става известен благодарение на Джейн Робъртс.

Има и много други духовни същества, които получават послания. Състоянията, съпровождащи ченълинга, приличат на променените състояния на съзнанието у медиумите.

Държа да спомена, че всички таланти- художници, музиканти, композитори, актьори и други могат да развиват дарбата си на контактьори.

Сега ще ви запозная с няколко имена:

ЛУИС АНТОНИО ГАСПАРЕТО – МЕДИУМ И ХУДОЖНИК ОТ БРАЗИЛИЯ

Изображение

Открил дарбата си да рисува картини в транс на 13-годишна възраст. На тази възраст той започнал да чувства болки в ръцете си и желание да заплаче. Помолил майка си да му даде хартия и молив и започнал да рисува картина, която много приличала на Автопортрет от Рафаело. Това било началото на един процес на медиумни демонстрации, който бил изследван от парапсихолози от няколко страни. Луис Антонио завършил психология и след това се отдал напълно на духовното си развитие. Изучавал различни религиозни и духовни доктрини. Той в момента живее в Бразилия. Води радио и телевизионни програми в която разпространява своите знания и помага на другите. Вече не пътуват по света, за да прави демонстрации на медиумна живопис. Явление, което го направи известен по целият свят, предмет на изследвания и фокус на интересите на няколко телевизионни канала.
Луис Антонио Гаспарето е бразилски психолог и медиум. Когато влезе в състояние на транс, със затворени очи той чертаете или рисува своите творби със същото качество, като Ван Гог, Жан Реноар и Анри дьо Тулуз-Лотрек. Докато твори картините си той движи ръцете си с впечатляваща скорост, на свой ред тялото му реагира по начин, който, не оставя безразлични хората, които го гледат. Този човек казва, че Духовете на починали известни художници влизат в тялото му и го използват за да рисуват картини. Интересното е, че експерти в изкуството, доведени в програмата твърдят, че всяка от картините има стила на художника, който Гаспарето твърди, че се е вселил за момента в него. Той рисува картини в стиловете на различни художници. Това не са репродукции на съществуващите вече картини, а нови творби в стиловете на всеки художник, който поставя подписа си. Не използва четки. Рисува с ръце и пръсти, и то с невероятна скорост. Друго нещо, което не престава да привлече вниманието е, че той никога не е учил рисуване или пластика.
Гаспарето твърди, че целта им е да докажат, че душите живеят дори и след тъй наречената смърт. Той е известен в Бразилия. Има собствено телевизионно предаване, в което пред публика, на живо, той навлиза в транс, свързва се с художниците и рисува. Веднъж решил, че той рисува и са го оставили за повече от година, нищо не е могъл да нарисува.


Друг интересен канал е Дарил Анка на многоизмерното съзнание БАШАР.

Изображение

Всичко започва с него преди около 23 години, когато забелязва НЛО. Започва да се интересува от тази тема и да чете всякакви метафизични книги. Посещава курсо по контактьорство, който се състои от насочващи медитации и упражнения. Започва са де чувства странно, като че ли му се разтваря голямо количество информация в главата. Получава спомени от предишен живот и връзка с Башар, след което разбира, че нищо не е било случайно при тази среща с НЛО, която му подсказва насоката в живота.

Ченълингът или контактьорството изглежда относително модерна практика, обаче корените му са дълбоко в историята. Сибилите в древна Гърция и Рим са предавали учения и предсказания от божествата, тези богове не са били от "този свят." И не само те. Всички древни цивилизации са го практикували. Главната врата, прeз която много извънзeмни същeства избират да дойдат при нас е вратата на човeшкото съзнаниe. Повярвайтe ми когато ви казвам, чe всeки от вас e имал контакт. Той можe да e бил физичeски, в състояниe на сън, или тeлeпатичeн. Това означа, че като канал вие просто работите с енергия. Можете да решите как да я използвате. По какви специализирани начини ще станете проводник за нея? Мнозина го правят под формата на изкуство, музика и танци – и това е най-добрия начин!

Източник: http://www.ivelinahristova.com
Публикувай отговор