НЛО стреснало родно село в началото на 2018 г.

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

НЛО стреснало родно село в началото на 2018 г.

Мнение от west003 »

НЛО стреснало жители на първомайското село Дълбок извор в началото на февруари 2018 г. Малко преди 21 ч. ярка светлина била забелязана в ясното небе над селото, казват жителите. Движела се сравнително бързо и напълно безшумно. В един момент постепенно изчезнала, сякаш се скрила в облак. С тази подробност, че небето било напълно безоблачно.

Изображение

"Не знаем какво е, но определено беше странно", разказват хора, които са видели светлината и веднага извадили телефони и апарати, за да правят снимки. Това не е първият случай на паранормални явления в региона. Преди няколко месеца шокирани граждани сигнализираха за странни сияния посред бял ден. Най-много НЛО у нас има над Родопите, особено на юг от Пловдив, където има доста бивши тракийски светилища като Белинташ.

Светещи кълба се наблюдават често, предимно над зоните на някогашни тракийски светилища. Съществуват легенди за извънземни, които са спирали в Белинташ и са зареждали корабите си, за да продължат пътешествието си. Екстрасенси от чужбина редовно посещават мястото, където стрелката на компаса буквално полудява заради силните енергийни полета. Скалният феномен, смятан за обсерватория на траките, площадка за извънземни и дори пристан на Ноевия ковчег, се извисява на 1200 метра в Родопите. Намира се на около 60 км от Пловдив, в района на селата Врата и Сини връх.

Източник: retro.bg
Публикувай отговор