Ранни НЛО наблюдения, които звучат достоверно

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Ранни НЛО наблюдения, които звучат достоверно

Мнение от west003 »

НЛО е съкращение от неидентифициран летящ обект. С този термин най-общо се означават всички летящи обекти, които не могат да бъдат идентифицирани с познатата ни земна техника. За НЛО се считат и небесни явления, които нямат природно обяснение.

Въпреки че много хора свързват НЛО само с извънземни, това не е така. НЛО могат да бъдат както извънземни кораби, така и небесни явления, а много често и тайни правителствени проекти.

Снимката е направена през 1937 г. от 21-годишният войник Леонард Ламоре, докато посещава чисто новото кметство на Ванкувър.
Изображение

1271

По време на планирана екзекуция в Tasunokuchi, Япония, НЛО се появява и плаши населението. Според съобщенията, „На небето се появи обект, като пълнолуние, блестящ и светъл“. Осъденият, който е трябвало да бъде обезглавен, известен будистки монах на име Ничирен, бива пощаден.


1290

В хрониките на Уилиям от Нюбърг, Англия е записано следното: „Абатът и монасите се храниха, когато над абатството прелетя плосък, кръгъл, блестящ и сребрист обект и предизвика голям ужас.“


1431

Цялото население на село Ангкор Ват изчезва мистериозно. Големи летящи обекти са били наблюдавани в региона.


1453

Странни светлини са били наблюдавани да кръжат над Константинопол, в нощта преди да бъде завладян от турците. Някои от светлините са летели право нагоре с огромна скорост и след това са се разделили на много малки светлини.


17 март 1458

Пет „звезди“ се появяват в небето над Япония. Те са обикаляли Луната, променяли са си цветовете три пъти и след това изчезват. Гражданите на Киото са били толкова уплашени от тази случка, че са се крили, очаквайки страшни бедствия.


1 ноември 1461

Херцогът на Бургундия пише в мемоарите си: „в нощта на 1 ноември 1461 г. в небето над Франция се появи обект, който е дълъг и широк, колкото половин луна. Стоя неподвижно около четвърт час, ясно видим, след това изведнъж се завъртя спираловидно и се изстреля към небето.“


1468

Голям обект, издаващ звук подобен на „звук от колело“ е излетял от връх Касуга. Никой от местните не е виждал нещо подобно в живота си.


1479

Огромна „комета“ е била забелязана да лети над Арабия. Кометата е имала множество прозорци.


7 август 1566

Множество черни сфери са летели в небето над Базил, Швейцария. Изглеждало е сякаш водят битка помежду си. Събитието се е наблюдавало от стотици, ако не хиляди хора. Статия във вестник описва случката: „много от тях станаха огнени и червени, завършвайки с консумация помежду си и внезапно изчезване.“


24 октомври 1593

Войник от Манила, Филипините изчезва внезапно. На следващият ден се озовава в Мексико сити. Мъжът е можел напълно да опише новините от предишния ден във Филипините. (Не забравяйте, че тогава не е имало самолети, радио или телевизия).


9 декември 1731

Томас Шорт от Шефийлд, Англия описва следното: „Тъмночервен облак, а под него имаше светещо тяло, което излъчваше силни светлинни лъчи. Светлинните лъчи се движиха бавно за известно време, след което спряха. Изведнъж стана толкова топло, че можех да си съблека блузата, въпреки че бях навън.“
Бележка: случката се развива през месец декември.

Подобен обект се появява и над Румъния. Стари ръкописи описват следното: „Появи се на Запад, голям знак в небето, кървавочервен и много голям. Стоя на едно място два часа, разделен на две части, които след това се свързаха, и обектът изчезна на Запад.“


Източник: setlansbg.com
Публикувай отговор