Екстрасенси лекуват с огледала и са можели да четат мисли

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Екстрасенси лекуват с огледала и са можели да четат мисли

Мнение от west003 »

ЦРУ разсекрети материали за паранормалните способности на съветските учени

Изображение

Екстрасенси от СССР са можели да лекуват астма с помощта на огледала. Те са създали и метод за четене на мисли, съобщава esoreiter.ru.

ЦРУ разсекрети материали за експерименти, проведени от съветски учени в Новосибирск през 80-те години на миналия век. Съобщава се, че специалистите, участвали в опитите, са напреднали в областта на екстрасензорното възприятие толкова, че можели да си предават мисли и да местят предмети.

Документът с информацията за експериментите на съветските учени, беше разсекретен още през ноември миналата година. Той е цитиран от британското издание Daily Mail.

Оказва се, че Константин Бутейко е създал метод за „четене на мисли“. Основите на неговото учение са разработени от Влаил Казначеев.

Самите експерименти са се провеждали в съветския Институт по клинична и експериментална медицина в Новосибирск.

Бутейко се опитвал да намери нетрадиционни методи за лечение на астма, алергии и сърдечни заболявания. Ученият се опитвал да постигне това с помощта на биоенергия. Доброволците, участвали в експериментите били поставяни в стая с огледала.


Източник: https://esoreiter.ru/news/0221/cru-rassekretilo-materialy-o-paranormalnyh-sposobnostyah-sovetskih-uchenyh.html

Копирано от: flagman.bg
Публикувай отговор