Вълна от наблюдения и кацания на НЛО във Венецуела през 2019

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Вълна от наблюдения и кацания на НЛО във Венецуела през 2019

Мнение от west003 »

Венецуела е главен герой на поредица от странни събития, които я правят да изглежда като декор на научнофантастичен роман. Многобройни наблюдения, мистериозни кацания и житни кръгове. Никой не знае причините за всички тези явления, но истината е, че венецуелците са абсолютно ужасени от тях.

Изображение

Много НЛО са докладвани на различни места в страната, включително в столицата Каракас и други градове като Баркисимето, Сюдад Гуаяна или Трухильо.

Всичко започна на 9 март 2019 г., когато съседи от Сиудад Боливар съобщили за странни събития езерото Ла Лорена. Тръстиките около езерото се деформирали, образувайки символа на безкрайността.

Някои местни жители открили кратер от метеорит в щата Боливар. Това обаче не обяснява странните деформации на гореспоменатите тръстики.

Изображение

По същото време група млади мъже, пътуващи по магистралата от Трухильо до Баркисимето, са видели силна светлина, която сякаш се спуска над полетата.

В крайна сметка мъжете спрели и направили няколко снимки на събитието.

На 25 март 2019 г. се състояло последното наблюдение, което буквално заляло социалните мрежи по целия свят. По време на най-голямото затъмнение в историята на Венецуела група местни жители от щата Лара видели в небето статична светлина, която продължила няколко минути, а по-късно изчезнала на запад.

Експертите не знаят как да обяснят всички тези събития. Какво мислите за всичко това? Изгледайте следващото видео и преценете сами.



Източник: newsinstact.com
Публикувай отговор