Термоснимки с цилиндричен НЛО близо до Багдад

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Термоснимки с цилиндричен НЛО близо до Багдад

Мнение от west003 »

Неотдавнашен доклад на DailyMail.com разкри съществуването на нови термални изображения на НЛО, летящо близо до Багдад, направени от дрон Reaper на военновъздушните сили на САЩ през май 2022 г. На изображенията се вижда тънък обект с цилиндрична форма, който се движи отляво надясно, без видими крила или перки. Обектът е отбелязан като "неидентифицирано въздушно явление" от Военновъздушните сили поради необичайните си характеристики.

Изображение

Според източник, запознат с инцидента, обектът изглежда е бил под "интелигентен контрол" и не е имал видима система за задвижване. Снимките са изтекли от разочаровани членове на USAF, които твърдят, че многобройните инциденти с НЛО са "погребани" от ВВС.

Джереми Корбел, журналист и режисьор на документални филми, получи изтеклите изображения и ги публикува в своя подкаст Weaponized. Той подчерта значението на изображенията, като заяви, че те показват аномален обект, който е определен като НЛО от ВВС. Корбел подчерта, че обектът не е имал традиционно реактивно задвижване и е бил по-хладен от заобикалящата го среда.




Изтеклите изображения изглежда изобразяват следа или поток, оставени от обекта, въпреки че не е ясно дали това е артефакт от видеото. Военните координати в долния десен ъгъл на изображенията определят местоположението на видеото с безпилотния самолет Reaper като Североизточен Ирак, близо до Багдад.

Изглежда, че НЛО не е бил обстрелван от ВВС на САЩ, тъй като не е имал полезен товар и не е представлявал непосредствена заплаха за сухопътните войски. Произходът и предназначението на обекта остават неизвестни и все още не е ясно дали е бил безобиден кораб на чуждестранна армия или нещо от друг свят.

Анимация на снимките:
Изображение

Съществуването на тези изображения породи опасения относно неспособността на Военновъздушните сили на САЩ да възприемат идеята за докладване на предполагаеми извънземни обекти. Според Кристофър Мелън, бивш служител на Агенцията за отбранително разузнаване, службата не е предоставила достатъчно информация, когато е представила доклад пред Конгреса през 2021 г.

Джереми Корбел:
Изображение

Корбел изрази загрижеността си относно предполагаемия провал в споделянето на информация, като заяви, че това излага на риск военнослужещите. Той заяви, че изображенията от НЛО трябва да се обработват и споделят по ефективен и приложим начин, за да се гарантира безопасността на личния състав на ВВС.

След публикуването на подобно изображение, за което се твърди, че е заснето от американски шпионски самолет през 2016 г., изтекоха и други снимки на предполагаеми извънземни обекти. Пентагонът не е потвърдил автентичността на изображението, заснето в иракския град Мосул.

Новите термоснимки на НЛО, летящо близо до Багдад, предоставят допълнителни доказателства за съществуването на НЛО. Изображенията повдигат въпроси относно предполагаемия неуспех на Военновъздушните сили да приемат сигналите за странни обекти и потенциалните рискове, които това създава за персонала на ВВС. Остава да се разбере дали НЛО е бил безобиден обект, кораб на чуждестранна армия или нещо друго от друг свят. Снимките обаче напомнят за необходимостта от по-голяма прозрачност и ефективно докладване на инциденти с НЛО.

Източник: latest-ufo-sightings.net
Публикувай отговор