НЛО с форма на пура над Унгария

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

НЛО с форма на пура над Унгария

Мнение от west003 »

През 2021 г. в дневното небе над Унгария се случва загадъчно събитие, което предизвиква интереса както на уфолозите, така и на скептиците. На видео е заснет привидно бърз НЛО с форма на пура, който предизвиква вълна от въпроси и спекулации по целия свят.

Изображение

Инцидентът е станал в ясен ден, което е позволило сравнително ясно заснемане на НЛО, който се е отличавал с уникалния си вид на пура. Тази форма е често срещано описание при многобройни наблюдения на НЛО, често свързвано с големи, издължени кораби без видими крила или опашка.

Обектът се движил със значителна скорост в небето - фактор, който подчертава мистерията около него. Той с лекота изпреварвал конвенционалните самолети, което накарало дори скептичните наблюдатели да се замислят за потенциалния му произход. Бързото, плавно и безшумно движение на обекта не приличалое на нито един от известните самолети, което изведе кадрите в центъра на вниманието на международните изследвания на НЛО.



Макар че през годините над Унгария е имало редица наблюдения на НЛО, този конкретен случай се отличава с ясното си време през деня, както и с характерната форма и скорост на обекта. Обикновено наблюденията се случват през нощта и често включват светлини или обекти, които потенциално могат да бъдат обяснени с известни атмосферни или астрономически явления. В този случай характеристиките на НЛО не отговарят на общоприетите обяснения.

Източник: latest-ufo-sightings.net
Публикувай отговор