Шокиращи разкрития на пресконференция на д-р Стивън Гриър:

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Шокиращи разкрития на пресконференция на д-р Стивън Гриър:

Мнение от west003 »

В сряда, 14 юни 2023 г., в свещените зали на пресклуба на Вашингтон се проведе интригуващо събитие за пресата. Организирано от известната личност д-р Стивън Гриър, събирането събра тълпа от любопитни зрители, военни, изпълнители на отбранителни поръчки и бивши правителствени служители. Разкритията, които бяха в основата на това събрание, не бяха нищо друго освен шокиращи - тайни на антарктическа станция, твърдения за тайна космическа програма и твърдения за конструирани кораби по извънземни технологии.

Изображение

Събитието привлече вниманието на няколко ключови говорители, всеки от които разказваше истории за загадъчни явления и предполагаеми конспирации на дълбоката държава. Сред тях беше Майкъл Херера, бивш морски пехотинец от САЩ, който съобщи за наблюдение на НЛО в Индонезия. Неговият разказ повтаря предишни твърдения, направени по-рано този месец, за тайна операция, включваща неидентифициран летящ обект и немаркирани американски сили.

Друг военен информатор, бившият военнослужещ от американската армия Стивън Дигма, разказва тревожна история за непредвидена среща с НЛО, за която се твърди, че е довела до увреждане на мозъка му. Дигма твърди, че нараняванията са резултат от експлозия и микровълнов импулс, излъчен от НЛО.

И все пак може би най-убедителният разказ идва от Ерик Хекер, изпълнител на Raytheon, който през 2010-2011 г. е работил в обсерваторията за неутрино Ice Cube в станцията Амундсен-Скот на Южния полюс в Антарктида. Неговите разкази преосмислиха по поразителен начин предполагаемото предназначение на това изследователско съоръжение.

Обсерваторията за неутрино в ледения куб, известна с 86-те си дупки, пробити дълбоко в антарктическия лед, е инструмент на астрофизиката. Тя издирва точкови източници на неутрино в диапазона на тераелектронволта (TeV), като изследва астрофизичните процеси с най-висока енергия. Но Хекер предполага, че в тази ледена инсталация има нещо повече, отколкото се вижда на пръв поглед.

Според него Обсерваторията функционира като централа за контрол на въздушното движение, която следи всички междузвездни кораби, както човешки, така и нечовешки. Той също така предполага, че хилядите сензори под леда служат като платформа за директно енергийно оръжие - твърдение, което надхвърля сегашните научни разбирания.

Хекер разширява твърденията си, като заявява, че съоръжението се използва за комуникация, по-бърза от светлината - концепция, която към 2021 г. все още е чисто теоретична. Тази предполагаема комуникационна система, казва той, е свързана с таен космически флот, открит от Гари Маккинън през 2002 г.

Твърди се, че в обсерваторията за неутрино в Ледения куб има дори мощен зелен лазер, който според Хекер служи като вторична форма на комуникация на далечни разстояния или като система за защита. Това е така, въпреки че в публичното пространство не са се появили конкретни доказателства за съществуването на такова устройство.

ВИДЕО: НЛО информаторите хвърлят бомба върху Вашингтон | Редактирано с Натали и Клейтън Морис


Не е изненадващо, че тези твърдения предизвикват както силен интерес, така и скептицизъм. Макар и интригуващи, те представят необикновени теории, които противоречат на общоприетото разбиране за астрофизиката и геополитиката. Като такива, тези твърдения изискват строг контрол и независима проверка.

Заключителните бележки на д-р Гриър сочат, че най-голямата тайна не е съществуването на извънземни, а предполагаемата технология, разработена от дълбоката държава чрез залавяне и обратно конструиране на извънземни кораби. Той твърди, че злоупотребата с тази технология застрашава националната сигурност. Той предупреди за потенциална извънземна инвазия под фалшив флаг, за която се предполага, че има за цел да установи световно правителство.

Въпреки че тези разкрития със сигурност предизвикаха любопитство, те също така предизвикаха противоречия. Съществуването на тайна космическа програма, обратна инженерингова извънземна технология и грандиозно прикритие от страна на "дълбоката държава" няма широка подкрепа в мейнстрийм научната общност.

Тези твърдения обаче ни напомнят, че Вселената е огромно, до голяма степен неизследвано място. Въпреки необикновения характер на тези твърдения е ясно, че стремежът ни да разберем космоса далеч не е приключил. Докато пътуваме напред, е важно да подхождаме към всяко твърдение с научна строгост и отворено съзнание. Трябва да балансираме стремежа си към познание със здравословен скептицизъм, като оспорваме всяко твърдение, докато то не бъде опровергано или подкрепено със съществени доказателства.

Гласовете на разобличителите, колкото и противоречиви да са те, са свидетелство за издръжливия човешки дух и неутолимата ни жажда за истина. Независимо дали се впускаме в тайните на антарктическа изследователска станция, или обмисляме възможността за скрит космически флот, търсенето на отговори за нашето място в космоса продължава.

Интересно е, че тези разкрития хвърлят светлина и върху динамиката на властта в нашия свят, тъй като показват, че технологиите и знанието могат да бъдат държани извън обсега на обществеността. Самата идея, че такива технологии съществуват и потенциално се използват за цели извън общественото благосъстояние, повдига критични въпроси за прозрачността и отчетността в нашите институции.

Това събитие за пресата ни напомня и за интригуващото взаимодействие между науката и популярната култура. Феноменът НЛО отдавна е обект на увлечение - от научнофантастичните романи до филмовите хитове. И все пак подобни събития размиват границата между измислица и реалност, като ни карат да се чудим за истинските мащаби на научния ни напредък и неговите последици.

Наистина, сега са вълнуващи времена за живот. Всяко ново твърдение, всеки шепот за тайна космическа програма, всеки разказ за мистериите на Антарктида ни приближават с една стъпка към разбирането на безкрайните пространства, които се намират отвъд нашата планета. Докато пресяваме шума на гласовете и вихъра на спекулациите, едно нещо остава сигурно - изследването на Вселената и търсенето на извънземен живот са занимания, които ще продължат да ни вълнуват.

В заключение, макар че пресконференцията на д-р Гриър може да е предизвикала горещи спорове, тя безспорно е предизвикала нов обществен интерес към феномена НЛО и тайните на космоса. Докато навлизаме по-дълбоко в 21-ви век, ние стоим на прага на откритията, гледайки с нетърпение към необятната неизвестност, готови да приемем всички тайни, които Вселената е приготвила за нас.

Източник: www.latest-ufo-sightings.net
x_name41
Мнения: 13
Регистриран на: Пет Дек 01, 2017 4:50 am

Re: Шокиращи разкрития на пресконференция на д-ръ Стивън Гри

Мнение от x_name41 »

нека припомним и случая с така нареченото "извънземно от Сириус", което впоследствие всъщност се оказа човек с рядка аномалия, а като еквивалент би могъл да се посочи руският случай с така нареченият "кыщымский карлик".

п.п. не е задължително така наречените "извънземни" да са посетители от далечни светове..., напълно е възможно да се намират в съседство със нас във друг паралелен материален свят
Публикувай отговор