Заснети на 2 места в Калифорния странни светлини

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Заснети на 2 места в Калифорния странни светлини

Мнение от west003 »

На 20 юли 2023 г. две хипнотизиращи наблюдения на НЛО в Калифорния накараха и ентусиасти, и скептици да се развълнуват и заинтригуват. Ето завладяващия разказ за тези особени срещи, които оставиха ярка следа в летописа на наблюденията на НЛО.

Изображение

В топлата и тиха вечер на 20 юли Солана Бийч, Калифорния, беше осветен от изумителен спектакъл, който накара зрителите да изпаднат в страхопочитание. Свидетели съобщават, че са видели спираща дъха формация от светещи кълба, висящи в нощното небе над популярната писта "Дел Мар".

В объркващ балет от светлини тези многобройни кълба са останали неподвижни над океана, като са влизали и излизали от различни формации. Първоначално те бяха конфигурирани в триъгълник, след това плавно се превърнаха в кръг, преди да се включат в нов модел. Този хипнотизиращ танц се повтори приблизително пет пъти, като допълни загадъчния спектакъл.

След това, също толкова внезапно, колкото се бяха появили, кълбата изчезнаха. Впоследствие мистериозно са наблюдавани самолети, които се връщат в района, което повдига допълнителни въпроси относно това завладяващо събитие.



Плаващият цилиндър на Лагуна Бийч


Само на кратко разстояние от него, същата вечер в Лагуна Бийч се разиграва друго мистериозно събитие. Тук зрителите станаха свидетели на масив от около десет светлини, подредени в спокойното калифорнийско небе. Неочаквано четири светлини се отделиха от формацията и се отправиха нагоре и надясно. Останалите светлини постепенно избледняха в тъмнината, оставяйки на наблюдателите завладяваща картина.


Един от запалените зрители, снабден с мощен бинокъл, съобщи, че четирите светлини са прикрепени към голям цилиндричен обект. Този загадъчен цилиндър сякаш висял в небето без видими средства за придвижване - гледка, която добави още малко интрига към това и без това озадачаващо явление.




Запомняща се нощ


Наблюденията на НЛО в Солана Бийч и Лагуна Бийч на 20 юли 2023 г. със сигурност добавиха ново измерение в дискусията за НЛО. Наблюденията, както забележителни, така и уникални по свой собствен начин, предоставят увлекателна храна както за ентусиасти, така и за експерти и скептици. Тъй като тези особени събития продължават да бъдат анализирани и обсъждани, те ни напомнят, че светът - и небето над него - са изпълнени с безкрайни чудеса и мистерии, които все още предстои да бъдат разгадани.


Източник: www.latest-ufo-sightings.net
Публикувай отговор