Флотилия от НЛО, кръжаща над Невада, подпали мрежата

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Флотилия от НЛО, кръжаща над Невада, подпали мрежата

Мнение от west003 »

Внезапната поява на мистериозни неидентифицирани летящи обекти над район в американския щат Невада стана обект на бурна дискусия в социалните мрежи.

В събота, 29 юли 2023 г., очевидец, запечатал удивителното явление на видео, го публикува, предизвиквайки буря от емоции.

Видеозаписът е с впечатляващо качество и детайлност на изображението. На него ясно се виждат три обекта, подобни на класическите летящи чинии. Операторът, заснел видеото, постоянно увеличаваше мащаба, за да гарантира, че мистериозните обекти ще се видят възможно най-ясно.



Впечатление прави скоростта, с която се движат НЛО-тата. Някои казват, че тя наподобява полет на пътнически самолет, което е рядкост в подобни ситуации.

Много интернет потребители не крият изненадата си, че мистериозните обекти летят на изключително близко разстояние, сякаш става дума за демонстрация на технологии.

Преди обектите да изчезнат от кадър, в далечината може да се види самолет, който издава обичайните си звуци. В същото време НЛО-тата сякаш се движат безшумно, но при приближаване към камерата, се чуват странни звуци, наподобяващи жужене или мистериозни звукови вибрации.

Неизвестните обекти над района на Невада повдигат много въпроси. Местните жители следят с интерес развоя на събитията и очакват официални обяснения от компетентните органи.

Източник: blitz.bg
Публикувай отговор