Мистериозно НЛО с „огнен двигател“ е заснето над Куба

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Мистериозно НЛО с „огнен двигател“ е заснето над Куба

Мнение от west003 »

През 2019 г. местен жител на квартал Серо, Хавана (Куба), случайно засне невероятни кадри с телефона си, които отново станаха обект на интерес за уфолозите през изминалите дни.

Тези уникални кадри показват мистериозен летящ обект с ярко въртящ се "огнен двигател".

Във видео, публикувано в интернет, можете да видите как изглежда непознатикят космически кораб.

Някои зрители го сравняват с култовия филм "Денят на независимостта", като отбелязват сходството в дизайна и формата на обекта с космическите кораби, които се виждат там.

Изображение

Видимият атрибут на това НЛО е мистериозен огнен двигател, който променя интензитета на сиянието в процеса на наблюдение.

В определен момент можете да видите как огненият двигател започва да се върти, превръщайки целия обект в искряща огнена топка в небето.

След това пламъкът утихва, образувайки въртяща се линия от пламък. Тази спираща дъха и необичайна гледка озадачава зрителите и повдига много въпроси за произхода на това мистериозно НЛО.

Мистериите обаче не свършват дотук. Видеото е заснето от местен жител през 2019 г., но отново се появява онлайн и става вирусно благодарение на кубинския журналист Хуан Мануел Као, който сподели сензационните кадри в своя канал AmericaTeVe Miami.

Той отбеляза, че това е феномен, подобен на НЛО, който някога е виждал и че обектът се вижда ясно на видеото.

Мистериозните кадри привлякоха вниманието и на бивш офицер от американското разузнаване, полковник Октавио Перес, който предположи, че обектът може да е оборудван с антигравитационна система.

Той дори предположи, че това може да е извънземен разузнавателен самолет с напреднала извънземна технология.

В социалните мрежи се появиха много коментари от изненадани зрители. Някои вярват, че обекти, използващи извънземна технология, могат да бъдат видени навсякъде.

Други посочват, че това е един от най-добрите видеоклипове с НЛО, които някога са виждали, и отбелязват необичайния му дизайн, който не прилича на останалите НЛО.



Източник: blitz.bg
Публикувай отговор