Две приятелки са били засегнати от НЛО

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Две приятелки са били засегнати от НЛО

Мнение от west003 »

На 29 декември 1980 г. около 21:00 ч. собственичката на ресторант Бети, нейната приятелка Вики Ландрум и внукът й отиват в град Ню Кейни на игра на бинго. Събитието не се състояло и дамите се отправили към дома си.

Среща с НЛО

На пуст път, минаващ през борова гора, приятелките забелязват НЛО. Светещ обект се движел над пътя на височина около 40 метра. Автомобилът спрял рязко и всички пътници излезли, за да погледнат източника на светлината. Всеки описал видяното по различен начин. Кеш видяла ярък обект, който се спуснал към върховете на дърветата и излъчвал огън, нагорещил се толкова много, че било невъзможно да се кара под него. Ландрум видяла продълговата плоча, заоблена в долната част и пирамидална в горната. Внукът на Колби каза, че е видял много фасети, като диамант. А от дъното на обекта излизал огън. Всички чули рева на двигателя и усетили топлината.

Бети, Вики и Колби — свидетели на инцидента:
Изображение

Малчуганът се изплашил и Вики се качила в колата с него. Когато Бети се канела да влезе в колата, каросерията била толкова гореща, че тя изгорила ръката си. Затова жената увила дупката на якето си и влязла вътре. Но и в колата било като в пещ, виниловата ламперия започнала да се топи. Когато Ландръм го докоснала, пръстовите й отпечатъци се забили в пластмасата. Климатикът спасил пътниците. Когато НЛО започнало да се движи, то било преследвано от около 20 хеликоптера. Към 23:00 ч. жените пристигнали в града и съобщили на полицията за видяното. Това не ги направило известни, но по-нататъшните събития били обсъждани дълго време.

Странни последици

След 30 минути и тримата се почувствали зле. Кожата им се покрила с мехури, подула се и им се гадело. Всички признаци на радиационно увреждане. След това се появили косопад и загуба на нокти. Бети Кеш отишла в клиника, където я лекували от лъчева болест, но лечението не помогнало. След изписването жената не можела да бъде на слънце, да взема дори топла вана, развила рак. Няколко години по-късно Бети Кеш умира. Вики също преживява подобен дискомфорт през живота си. Още повече, че тя не лежала на лечение, докато се грижела за болния Колби. Но живяла много по-дълго, тъй като се озовала в автомобила по-рано. Инцидентът, наречен инцидент с Кеш-Ландръм, бил разследван.

След като се възстановила, Вики отишла при Джон Шуслер, търсач на разумен живот извън Земята. Той се опитал да помогне на жената, но след известно време написал книга, в която се отнасял скептично към инцидента. Той предположил, че Кеш има автоимунно заболяване и проблемите й не са свързани с НЛО. Участничките в събитията са разпитани от военните, които дамите съдят, смятайки, че са жертви на експеримент. Но те не могли да докажат нищо, нямало и снимки, затова съдът отхвърлил иска. А медиите решили, че дамите са си измислили историята, за да се появят по телевизията.

НЛО е видяно и по-рано

Но след известно време става известно, че хеликоптери и светещ обект в небето са били видени и от други хора. Търсачът на НЛО Шуслер пристигнал на мястото и открил, че пътят наскоро е бил ремонтиран. След като се свързал с държавните власти, той научил, че те не са знаели за промяната на асфалта. Местните жители са видели как през нощта двете платна са били сменени наведнъж, без да бъдат поставени предупредителни знаци. Военните също отричат да са замесени. Разследването продължава до 1986 г. Гражданите на Тексас твърдели, че са видели един или друг самолет, а военните отричали всичко. В резултат на това имало две версии за случилото се тук: било е НЛО или Ландръм и Кеш са видели катастрофата на нов секретен самолет.

Източник: https://nlo-mir.ru/nlohistori/incident-kjesh-ljendrum.html
Публикувай отговор