Разказ на мъж посетил извънземен кораб

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Разказ на мъж посетил извънземен кораб

Мнение от west003 »

"Това се случи през 1982 г., но не помня датата и месеца. Със съпругата ми, която по това време беше бременна, живеехме в Магадан, СССР. Жена ми готвеше в кухнята, а аз седях на дивана в стаята си. Изведнъж до мен, буквално от нищото, се появи полупрозрачен мъж в еластичен, прилепнал по тялото костюм в тъмен цвят. Висок над два метра, с права руса коса до раменете. Той постоя така за секунда, сякаш се ориентираше. След това пристъпи към мен, наведе се леко и изчезна.

След това посещение много се разболях. Тялото ми, особено през нощта, ме болеше толкова много, че не можех да се сдържа да не стена. Това продължи около две седмици. Не казах нищо на съпругата си, защото се страхувах да не я уплаша. След известно време съпругата ми видя същия човек. След това и тя се разболя и беше настанена в болница за месец и половина. Няколко години по-късно се преместихме в Кемеровска област.

Една вечер реших да гледам телевизия. Жена ми и децата ми спяха в другата стая. Изключих телевизора и легнах на леглото. До краката ми имаше прозорец. Известно време лежах там и се взирах в тъмнината отвъд него.

Илюстрация:
Изображение

Изведнъж ме повлякоха заедно с одеялото към прозореца. Опитах се да се съпротивлявам, но ме вдигнаха над леглото, след което изгубих съзнание. Когато се събудих, осъзнах, че летя нагоре, а някой ме държи за ръцете. Не се уплаших, но ме обзе някакво зашеметяване. Погледнах надолу, за да определя по светлините на града разстоянието, на което се бях издигнал. Но не видях никакви светлини.

Но видях един мъж, който летеше зад мен с вдигнати във въздуха ръце. Той се приближи до мен и започна да говори нещо. Спомням си, че ставаше дума за мен и моето бъдеще, но веднага забравих подробностите. След това над нас се появи огромен обект с цвят на пясък. Полетяхме към него. Помислих си, че е друга планета, и отново изгубих съзнание. Събудих се в леглото, но усещането, че ме държат за ръцете и летя някъде, не премина дълго време. Беше половин час преди шест сутринта.

Седмица или две по-късно отново пътувах през нощта против волята си. Само че сега не летях в пространството, а пред една врата. Отворих я и влязох в стаята. Имаше четирима мъже на почти една и съща възраст, но с различен ръст. Носеха костюми, които приличаха на тесни скафандри. Всички бяха руси, с права коса до раменете. Очите им бяха светли, сиво-сини. Те се редуваха да ме поздравяват с ръка.

Седнахме на една кръгла маса. Колкото и да се опитвах, не можех да започна разговор. Сякаш всички мисли бяха изчезнали от главата ми. Спътниците ми ме гледаха разбиращо, не ме притискаха, изчакваха. Едно момиче дойде и донесе две чинии с някаква храна на поднос. Даде ми първата и постави втората на масата. Предложиха ми да опитам храната. Опитах я и се почувствах ободрен, сякаш бях в мухлясала стая, а после излязох навън и се насладих на чистия и свеж въздух. Сравнението е приблизително, но е подходящо.

Тогава започнахме да говорим. Но за какво си говорихме, няма да кажа на никого. Има лични причини за това. В края на разговора момичето каза:
- Вие сте странни хора и ви очакват промени.

Беше декември 1989 г. Отначало си помислих: момичето искаше да каже, че извънземните ни наблюдават. И чак след това разбрах, че тя говори за разпадането на страната."

Автор: Борис Игнатиев
Източник: nlo-mir.ru
Публикувай отговор