Извънземни над Приморско?

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Извънземни над Приморско?

Мнение от west003 »

Победителят от първия сезон на „Биг Брадър” Здравко Василев е снимал НЛО над града

Изображение

НЛО се появи над Приморско. Мистериозният летящ обект е сниман от Здравко Василев. Победителят от първия сезон на „Биг Брадър” коментира, че със сигурност не става въпрос за дрон, самолет или друг земен апарат.

„Ако искате вярвайте, ако искате ми се смейте , но това нещо нямаше земен произход“, споделя Василев. Големият въпрос е защо избра Приморско, добавя той.

Негови приятели обаче коментираха, че също са видели извънземният кораб над града и дори са успели да го снимат.

Около Бегликташ (б.а. българският Стоунхендж) каквото и да се появи, няма да е странно, добавят мистици.

Един от приятелите на „брадъра“ от Приморско пък сподели, че два пъти е видял извънземни над бивша резиденция на Тодор Живков „Перла“. Около 5 минути летящата чиния седяла на едно място и рязко се издигнала нагоре, след което изчезнала от погледа му. Майка му също е виждала светещото кълбо над Маслен нос.

"Изобщо не е странно! Приморско не е случайно място!", коментира друг от приятелите на Здравко Василев.

Друг от познатите на бизнесмена сподели пък разказа, че е видял подобно НЛО в далечната 1989 г., над поделението до Царево, в което служел.

„Появи се привечер към 20,00 часа. Седи на около 15 метра, свети и сменя цветове. Беше без звук. Наблюдавах го половин час преди да изчезне. След това се появяваше всеки ден в продължение на около един месец. Това ставаше по едно и също време. Виждал съм го и в 18:00 часа. Ясно е, че не е техника, а светещо кръгло тяло. Появява се от нищото за секунда, седи на едно место, около 10 минути. След това започва да се движи нагоре и надолу, а после започва бавно да си кръжи около поделението. Става тъмно и то си свети ярко“, добавя той.

След известно време същото НЛО се появило и към Малко Търново.

„Имаше обаждане към нас дали засичаме нещо. Един летен ден пък слушам как вън някой вика: „Дръж го и войниците започнаха да гонят нещо в гората до поделението. След малко се върнаха и казаха, че се появило светещото кълбо на земята. То било с големина колкото баскетболна топка, образувана обаче от по-малки тела. Светлината е била като от огън, но като се търкаляло това тяло, не палило нищо. Движи се обаче с голяма скорост и сякаш разсъждава, защото умело се движи и сменя траекторията си. За секунди изчезнало. Каквото и да беше това, не бе дрон или нещо с перки, балон или хвърчило. За онези години си остава загадка“, разказва мъжът.

Млада дама пък сподели, че е виждала няколко пъти подобна летяща топка как се движи от Маслен нос към брега на Приморско. „Сменя си цвета от червено, бяло до синкаво. Не знам дали е същото“, добавя тя.

Видео:
https://www.facebook.com/zdravkoprimorsko/videos/1535801130554248/?ref=embed_video&t=37

Автор: Михаил ДИМИТРОВ
Източник: https://www.flagman.bg/article/313060
Публикувай отговор